Det der babyræs…

Ja, så har jeg taget afstemningen af bordet. Vi er alligevel sådan nogle, der hver dag har et nyt favoritnavn. I dag er det Karoline. I går var det Agnes. Jeg håber bare, at vi ender med to eller tre navne, som vi elsker. Og så må vi se, hvem det barn ligner. Hun føles ret meget som en fræk Karoline lillesøster i dag.

Jeg kan stadig godt lide Esther, men jeg ved ikke om det går til en lillesøster? Esther lyder alvorligere, mere modent, mere som en storesøster.

Og jeg kan heller ikke lade være med at tænke på, at det måske kan være en dreng alligevel. Selv om scanningen virkelig ikke efterlod meget til fantasien. Og selv om jeg ER begyndt at købe babytøj i pigefarver og pigemodeller når jeg finder noget jeg bare må have, eller som er på udsalg. Har f.eks. lige hjulpet Sumzum med at rydde lidt mere ud. Igen.

Har også fået købt den uld slå-om trøje, til babys overkrop, når hun skal sove ude i posen. Og de SØDESTE futter. Både nogle i uld, som jeg har købt her i Vanløse, og som er strikket og filtet af en eller andens svigermor i Jylland. Hvide, broderede roser på snuden og perlemorsknapper. Må prøve at tage billede.

Og så nogle andre futter, som jeg har købt af en anden blogger, nemlig Iben . Hun stikkede nogle magen til, til Prinsesse Isabella i sin tid. De er også enormt fine. Så tæerne på baby skal nok blive holdt varme. Se selv:

futterne Nåååårrrrhhh, nuttethed!

Reklamer

Om julesrules

www.thejulesrules.dk
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

7 svar til Det der babyræs…

 1. Zpitzen siger:

  Årh hvor er de søde de futter.. Sådan nogle vil jeg også have hvis det er en pige der er i min mave.. Og det er bare så svært med de der navn altså.. Finder nemlig nye hver dag.. strengt.. Men synes heller ikke man helt kan bestemme sig førend man har set den lille sådan rigtigt..

 2. julie siger:

  Ai. spitzen – jeg vidste slet ikke, at du er gravid! Hvor længe har du været det? Og tillykke!!!

 3. Zpitzen siger:

  Ihh altså.. Nej.. Har heller ikke været så aktiv herinde, eller nogen andre steder.. Kører på 16+5 uge med super meget kvalme og opkast.. Så en lille maj-baby bliver det.. Og vi venter spændt til d. 14/12, hvor vi håber de kan se hvad det er for en der er derinde…:-)

 4. Jens siger:

  Min datter hedder Karoline :o) Hun er sød, og det er din kommende sikkert også..go for it !

 5. M siger:

  Altså Julie, før man kan vurdere om de lyserøde futter oser af nuttethed, så bliver du nødt til at tage et billede af dem med en målestok på. Som billedet er nu, kunne det jo være et par størrelse 45 som Stoffer kunne være i….og hvor nuttede er de så?

 6. julie siger:

  Han ville da være total nuttet i sådan nogle… de er i str. 0-3 mdr., ca. 5 cm. lange, tror jeg.

 7. Jamen det er jo ikke svært med det navn. Iben, har jeg jo sagt.

Der er lukket for kommentarer.