Jul Actually

Har faktisk ikke tid til at skrive, for jeg skal se Love Actually. Elsker den film. Har den på dvd og har set den 90 milliarder gange, men nu skal jeg se den i tv også, for det er jo ligesom noget andet… og hver eneste freak´in gang jeg ser den slutning med folk der mødes i lufthavnen og elsker hinanden, så tuder jeg som pisket.

Vi er næsten færdige med køkkenet. Alle skabe er oppe, vasken er i, bordplade osv. Alle de store ting. Nu mangler der kun tre skuffer, som bliver lavet i dette øjeblik. Det bliver det flotteste køkken EVER. Og min far og stoffer slog næsten ikke hinanden ihjel i processen.

Klara – hun er som forandret. Det viser sig, at hun burde have heddet Gertrud, Gertrud Sand. Hun har helt sikkert allerede fundet den store kasse med julepynt, og nu spreder hun det med løs hånd ud over hele min velordnede lejlighed. Jeg sidder nu i sofaen, som er pyntet med tre fødselsdagsflag, et rødt silkebånd, en stjerne-guld-guirlande og to mini disko-spejlkugler… meget smagfuldt. Vi har lavet kalenderlys dekoration og adventslys dekoration. Og Klara er officielt verdens mindste Kartoffelwoman.

Så nu, efter en dag med pynt, dekorationer, risengrød, æbleskiver og levende lys – Love Actually – den perfekte julefilm.  

Reklamer

Om julesrules

www.thejulesrules.dk
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

6 svar til Jul Actually

 1. Annette alias MissB siger:

  Yes – nød også en helaftens-tuder foran tossen – vild med Colin Firth… sød film! Hvor er det fedt med køkkenet – er slet ikke misundelig – desvære tager ting tid herhjemme. Skydedørene til vores nye tøjskab, der blev indkøbt for nok 2 måneder siden er stadig ikke sat op… Grrrr

 2. Pernille siger:

  Det var lige sådan en film, der passede perfekt til en 12 årig og hendes mor. Så kunne de flæbe sammen. Dog var der enkelte scener, de godt kunne have undværet – for hendes skyld.

 3. Annette siger:

  VI VIL SE KØKKEN!!!! please…..

 4. Irene siger:

  Jeg græder også, kan simpelthen ikke holde det tilbage! Dejlig film…
  Glæder mig rigtig meget til at se køkkenet.

 5. Bodil siger:

  Jeg har den også på dvd – og har set den MASSER af gange. Men jeg må altså indrømme at der er nogle af personerne og scenerne som jeg ikke rigtigt kan holde ud at se mere..

 6. maggie siger:

  Love Actually er altså en rigtig dejlig film, så den sammen med mine piger (som også har den på dvd)
  Skønt at være så tæt på at blive færdig med køkkenet 🙂

Der er lukket for kommentarer.