Nye jagtmarker

Da jeg først ventede Klara blev jeg virkelig begejstret over, at opdage en sideeffekt jeg ikke havde set komme. Når man er glad for at shoppe og nyder at finde de bedste ting, til den bedste pris (og med bedste ting mener jeg her de ting, som JEG synes er bedst), så åbner sådan et barn op for et helt nyt shopping-segment.

Nogen finder det stressende at skulle vælge den rette barnevogn, seng, autostol osv. osv. – der er jo en million anskaffelser til første barn. Men jeg syntes, det var pragtfuldt. Og tænk, pludselig var der ingen der løftede et øjenbryn over mit forbrug af kontanter, for barnet SKULLE jo have de der ting. Og tøj – mand, sådan en baby har bare brug for så meget tøj! De skider jo lystigt igennem 3-4 sæt om dagen i perioder, så det er både undertøj, bukser, bluser, overtøj, små bitte futter osv man skal have. Og folk billiger det! De nikker og samtykker og ingen synes man er afsporet! Hell, de fleste kommer endda selv anstigende med ting til det barn. Og når man finder udsalgs-kup synes alle man er sååå genial.

Helt i modsætning til, hvis man finder et udsalgskup til sig selv. Så er der altid en eller anden lyseslukker, der skal stille spørgsmål til, om man nu virkelig også har brug for den. Måske man skulle begynde at skide igennem? Nej, så alligevel ikke…

Nå. Men nu har jeg jo kigget på pusletaske i måneder. Hvor mange, tror I? 4-5 mdr? Ja, det er nok meget rigtigt. Tasker er vigtige. De skal passe til en, og især en pusletaske, for den har man med sig hver eneste dag i mindst et år, og selv når barslen slutter bruger barnet jo ble nogle år endnu. Og man skal på cafe med den taske, og i mødregruppe med den taske, og køre i busser og s-tog og metro, og gå på gaden, op og ned, frem og tilbage i timevis hver eneste dag. Den taske bliver ens liv. Ens bedste ven. Og det er altid når man ikke har indholdet opdateret, at man har en 1.grads lorte-ulykke. Så står man der, og lugter og må låne sig frem eller panik-handle.

Men nu har jeg valgt. Og det blev altså den fra Room Seven, med robotten på. Også selv om jeg ikke kunne finde den på udsalg (jo et sted, takket være læser-link, men det var kun 10 procent, og de blev halvt ædt op af porto). Og efter at have kigget på den så længe på nettet, gik det op for mig, at jeg var nødt til at have den i hånden før køb. For at være sikker.

pusletasken
Så i lørdags forbarmede ham den anden sig over mig, og løsrev sig fra sine søm og sin hammer og sit guld-flise projekt (som PS bliver sindssygt flot! Vi bliver kendt som “dem med guldfliserne”) og kørte mig til Hellerup og butikken Gyngehesten, som er et magisk univers. Bare det at træde ind af døren, er en fornøjelse hver eneste gang. Syntes Klara også… hun var ikke til at få med ud igen. 

Tasken var så helt perfekt herude i virkeligheden. Så den kom med hjem. Og lørdag aften var den så med til middag hos Caro (sammen med Maya og Kat) og alle beundrede den behørigt. Havde jeg lidt brug for, eftersom stoffers mest beundrende kommentar var “den er sørme stor”. Mænd, tss!! Kat og Caro havde babyerne med, eller de er så knap 1,5 år gamle efterhånden, men i vores Klub er de jo babyerne. De var enddog meget begejstrede for min taske. Hjalp venligt med at rive alt fyld-papir i små stykker, og putte det op i og ud af tasken i et væk. Babyer er noget af det allerbedste publikum man kan få. De er altid med på den værste. De kan begejstres over en tom toiletrulle jo.

Yes. Men nu er det så lykkedes mig at skrive et helt indlæg om en pusletaske – og I ved jo egentlig godt, at I skal være glade for det kun blev til det ene.

I dag har jeg mit sidste lægebesøg, så derfor må jeg være i 35. uge (muligvis er jeg 34+2), men jeg troede egentlig at jeg var 33+5 – så hvor den uge der i mellem er blevet af, det aner jeg ikke. Måske var det jule-ugen? Who cares anyway, den baby kommer når den kommer. Og DET skal vi nok opdage, om vi så har talt alle uger med eller ej… 

Om julesrules

www.thejulesrules.dk
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

26 svar til Nye jagtmarker

 1. Julie siger:

  Opdatering: lægen siger alt er fint. Bebs står stadig med hovedet ned ad og alt er som det skal være.
  Og hvem var det nu, som ville vide, hvordan Creme de la creme a la Edgar´s udsalg var? Det er fint – der er 40 og 50 procent på meget tøj, og andre ting er også sat ned. Men ikke ammepuderne.

 2. Anne siger:

  Det mest mærkelige er, at selvom jeg ikke har børn endsige aktuelle planer, så synes jeg, det er skønt at læse om din shopping – også på dette felt.
  Og så må jeg godt glæde mig en lille smule til du, med ny baby på armen, holder os fast opdateret om øreringe, kjoler og alt det andet lir vi ikke kan leve foruden, ikke?

 3. julie siger:

  Ved du hvad, Anne – det er sq sand shoppe-spirit du udviser der! Det er den rette korps-ånd!! Og jo, det kan du roligt glæde dig til!
  Var faktisk liiige inde i Carré i dag, for jeg synes sådan jeg fortjener en ny ring snart. Men de har vist først udsalg omkring påske. Jeg plejer i hvert fald at få en mail.
  Og Turbanmor – du har ret. I starten VAR jeg den lasede mor med den tjekkede baby. Men det er år siden nu. Jeg har genfundet Rützou 🙂

 4. Det er grund nummer 1 til jeg vil have børn – så jeg kan få lov til at købe alle de seje ting man kan få til baby.
  Og nu er det ikke for at være lyseslukker, men hvad er det for et udstødningsrør der er på siden af tasken?

 5. julie siger:

  Uh, det er et meget smart rør! Ud fra billedet troede jeg først, at det var enden af det pusleunderlag, der følger med. Men nej nej, det er en lille rundt smart “pung” som man kan klipse af eller på, som man vil. Og så kan der være sutter i f.eks. Den er vandtæt og glat indeni.

 6. Marlene siger:

  Tak for rapport fra Creme de la Creme… Ærgerligt at de ikke gider sætte deres ammepuder ned… Kan du huske hvad de tager for deres pusleunderlag i libertystof?
  Er begyndt at tælle ned til barsel… 4 arbejdsdage tilbage, meget tiltrængt med barsel efterhånden, pyha.

 7. julie siger:

  Nej, jeg så slet ingen pusleunderlag! Elsker ellers det der libertystof. Har du set her http://www.natursutten.dk/group.asp?group=105&sub=105, hvor man kan få baby og junior sengetøj i libertystof? Det er så flot!

 8. Ja det er fantastisk, at det endelig er blevet legalt at shoppe igennem. Eneste fare for mig, er at jeg glemmer helt at shoppe til mig selv. Sådan rigtigt. En lille H&M bluse i ny og næ tæller ikke. Og man vil jo nødigt ende som hende den pjaltede mor med det smarte barn. Eller. Nå men jeg ville bare sige, at man skal huske at shoppe for to. Og i dit tilfælde for tre. Det er tribelt så godt. Dit heldige asen! Og meget fin taske dér.
  PS: De der guldfliser skal du sværge på at vise os billeder af. ik?

 9. Mette siger:

  Hej Julie,
  I disse udsalgstider …
  Købte du ikke en lys-lilla Wheat flyverdragt til Klara?
  Er den god? Og pæn? Har I været tilfredse? Og hvordan er den i størrelsen?
  Mange hilsner – og på forhånd tak!
  /Mette

 10. Marlene siger:

  Jeg er også vild med liberty stofferne… der er også denne her hjemmeside:
  http://www.poppyrose.dk/index.php?page=shop.browse&category_id=1&option=com_virtuemart&Itemid=27
  Det er bare så f*cking dyrt…
  /Marlene

 11. Karen siger:

  Jeg shopper også helt igennem i babyuniverset og er på mit 3. udsalg nu (man bliver bedre og bedre!) men som Turbanindehaveren siger er der fare for at glemme sig selv – det er jeg så kommet lidt efter da jeg var i Berlin i december 😉
  Men jeg vil give dig ret i at pusletasken er det vigtigste indkøb, for den skal bare dække så mange skiftende behov – Vi er der hvor vi bruger termo-rummet i tasken meget, da min datter på 10 md. som regel får en flaske med i byen (hun starter tidligt synes jeg!) og det behov havde jeg da slet ikke gennemskuet dengang jeg var gravid og kun tænkte at pusletasken skulle rumme bleer, tøj og sutter. Jeg er nu på min 3. pusletaske og det er en rygsæk som ikke engang er særlig smart men praktisk og gud hvor er det svært nogle gange at få de ting til at gå op i en højere enhed! Jeg ville faktisk ønske at jeg før købet af 1. taske havde turdet bruge de penge som en god taske koster for de 3 tasker jeg har været igennem nu har da sikkert kostet det samme som din LÆKRE Room Seven-taske så du har klart min opbakning til dit dyre men gode taskeindkøb!
  PS – Vi får vel lige en update fra lægen ikk’?

 12. julie siger:

  Hej Mette. Vi har været fint tilfredse med flyverdragten. Den er lige så varm, og vand og vindtæt som de andre vi har haft – reima tec og ver de terre. Reima tec er dog lidt lettere i det, men der er jo intet der er helt som dem. Vi har en str. 110 og den kan hun nok også bruge til næste vinter, i hvert fald i starten. Hun er ca. 100 cm høj og 17 kg. Dvs ikke en kæmpe 4 årig.
  Marlene – tak for linket.

 13. Sarah (bib) siger:

  Kære Julie
  Hvis Ham den anden nogensinde beklager sig over at have indladt sig med en shopaholic kan du trøste ham med at han ikke er alene at dømme ud fra kommentarerne her på siden. Manden i mit liv vil sikkert også gerne melde sig under fanerne, hvis manden i dit opretter en støttegruppe 🙂
  Jeg sidder altså også og sukker over både pusletaske og sengetøj. Det eneste der er endnu farligere er netboghandlen http://www.elounge.com. Savle.
  Og ja, vi er da nødt til at se billeder af de guldfliser når projektet er færdiggjort…

 14. Rikke siger:

  Hvis man har kreative tilbøjeligheder og selv vil sætte sig til symaskinen har http://www.skipperstoffer.dk et imponerende udvalg af libertystof.
  Rikke

 15. julie siger:

  Uiiii Rikke – du er super! Har netop fundet symaskinen nede i kælderen og ville i gang med at sy nogle poser til sutter, ammeindlæg og den slags, der altid ligger og flyder. TAK! – og babysengetøj er jo egentlig også ret ligetil at sy…

 16. Suzy Q siger:

  okay alle jer shoppingguruer – så sig sådan en shopping-amatør som mig (som måtte google Rützou): Hvordan HULAN kan I vide om I kan passe tøjet når I shopper online?

 17. Marlene siger:

  For dælen en god idé at sy sengetøj af libertystoffer selv… Så kan storesøster også få et matchende sengetøj i voksenstørrelse, hvis jeg altså ikke er for fummelfingret… er bedre til at strikke end til at sy.
  Har fundet god hjemmeside med libertystoffer, billigere end skipperstoffer: http://www.thefabriccompany.dk/information.php?info_id=8
  Og så sælges det også på trendsales…

 18. julie siger:

  Suzy – det kan også være svært. Men er det et mærke jeg kender, som f.eks. Rützou, så ved jeg jo hvad str. jeg plejer at bruge i netop det mærke. Men her i efteråret købte jeg en strik tunika af mærket Drappa Dot, fra http://www.polkaprikken.dk, og den måtte jeg returnere og få i en anden str. Det mærkes str. var så anderledes at jeg endte i en small!!! Så nu vil jeg kun gå i deres tøj 🙂 Men altså, det er det man gør – man returnerer og bytter. Det har jeg aldrig oplevet problemer med. De fleste butikker giver dig 14 dage til det, fra du modtager din pakke.

 19. julie siger:

  – og hvis andre også vil til at sy selv, så husk også denne side http://shop.stuff-it.dk/
  – og til dem der bor i Vanløse – der er jo faktisk sådan nogle sykurser for folk på barsel med babyer, nede i kulturhuset. Jeg påtænker at melde mig til et i foråret, hvis der er nogen der passer med datoerne.

 20. Kirsten siger:

  ((siger det vidt ikke højt her, men jeg tjekker altså lige ind og ser på en af de der stofsider, hvad dælen libertystof er for noget))

 21. Karen siger:

  For dem der bor i Vanløse er der jo også sykurserne hos Frk. Svendsen og Karen Marie Dehn i Leonardos Værksted. Der er hold hveranden uge enten tirsdage eller onsdage og det kører vist over ca. 10 gange á 3 timer. Man melder sig til hos Grundstof på Jernbane Allé men man skal skynde sig for det bliver hurtigt overtegnet. Det er godtnok uden børn men så er man altså helt anderledes effektiv 😉 De har dog snakket om at starte barselshold op men om det bliver til noget i dette forår ved jeg endnu ikke. Jeg gik der i efteråret og har bla. syet sengerand, hynder til den høje stol og cowboybukser til min datter.

 22. ((lusker med Kirsten))

 23. Signe siger:

  Ja, jeg kom altså bare lige tilfældigt forbi, og må med det samme sige, at du på ingen måde kender mig ;o)
  Jeg vil blot sige, at hvis andre skulle have forelsket sig i den fine, fine pusletaske, kan den fåes hos elverborn.dk til 799 kr lige p.t.
  Jeg takker for kigget – og ønsker dig held og lykke med den fortsatte graviditet, og den forestående fødsel!
  Mange hilsner
  Signe

 24. Suzy Q siger:

  Tak. Jeg må begynde at prøve noget tøj, så jeg ved hvad jeg bruger af størrelse UD over hø&møg

 25. Stine siger:

  Der er udsalg på poppy rose nu http://www.poppyrose.dk

 26. Line siger:

  Køb Liberty fra England, så er det helt nede i 88 kr pr meter, syer selv meget, min datter har qviltet jakke i Liberty, voksipose, bukser, sengetøj, puder, patchwork tørklæder tja alt. Jeg bestiller altid fra England, levering på ca 2 dage, kommer ca af med 500-600 kr for 5 meter stof plus portoen, så det er BILLIGT!
  http://www.shaucat.co.uk
  Vær´sgo, 32 sider kun med LIBERTY!
  Hvis der er nogen der vil ha syet noget, så kan jeg kontaktes på kbachjensen@stofanet.dk, så vil jeg gerne hjælpe til c”,)
  Smil-Line

Der er lukket for kommentarer.