Wolla!

Så har mine piger fået en fætter! Lige her til morgen. Det er da lidt stort, med sådan en lille en. De har en kusine også, hans storesøster, så nu synes jeg de er ret veludstyrede.

Og så er han kun godt 4 mdr. yngre end Agnes – det lover da også for nogle herligt vilde juleaftener fremover.

Vildt at tænke på, at endnu et menneske er kommet ind i verden. Ingenting – og så vrææææl – et menneske. Pludselig liv. Og han vil være mine børns fætter ALTID! Lige meget hvad der sker, så er han deres fætter. For evigt.

Stort.

Større, i hvert fald, end sådan som min dag bliver. Agnes og jeg skal vaske tøj i dag. Vi vil bare blive hjemme og se på hinanden. Og på vasketøjet. Så kan vi måske komme ned og se på den fætter i weekenden. 

Reklamer

Om julesrules

www.thejulesrules.dk
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

2 svar til Wolla!

 1. rikke siger:

  Julie. Det er for stort.
  Jeg har en Carla der er bare en dag ældre end Agnes og netop lige i disse dage går jeg og venter på at høre om hun har fået sig en fætter (for mor’en til denhersens fremtidige fætter er ret træt af at være en kugle med ben. Det er da for lækkert at have været højgravid henover vinteren!! he he) Så ja, livet er stort – især når det lige begynder!
  Og din Agnes er superduperlæx! flere billeder : D
  mange hilsner fra en der også kan få en dag til at gå med vasketøj og at pludre med sin nuttede kommando-sergent-bebs
  Rikke

 2. Lone siger:

  Ih altså…jeg ønsker mig også fætre og kusiner til mine børn – de har 6, men den yngste er 15 sååååå….der mangler lissom nogle børn. MIn bror ku da godt lige komme i gang 😉

Der er lukket for kommentarer.