Agnes klapper

Se venligts bort fra den super opmuntrende pschyco-mor stemme… men hun klapper altså! Og nej, hvis jeg kunne finde ud af at vende den om, så havde jeg nok gjort det, ikke?

Reklamer

Om julesrules

www.thejulesrules.dk
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

15 svar til Agnes klapper

 1. Anne siger:

  Nårh, hvor flot! Min kan kun dreje rundt om sig selv. Men hun er også yngre. Vi må i intensiv klappetræning nu da!

 2. julie siger:

  Ja, det må man gerne. Band bare. Og hun er lækker. Det kan du bande på!

 3. Lillemor siger:

  Hun kan klappe OG hyperventilere. Søde lille bønne.

 4. Janni siger:

  Det da lige før, man kan sige, at hun kan vinke også!

 5. M siger:

  Ja ja, hun kan klappe…men kan hun løse 3.gradsligninger, samle en rumraket og karte uld? For hvis, så må hun godt lære mig det…
  Nej okay, hun er altså nuttet!!!

 6. Mette B. siger:

  Nu er jeg ikke specielt børnevenlig, så det her er et kæmpe kompli – men nøj, hvor er hun altså nuttet, som hun sidder der og svajer og klapper! Skulle man gen-overveje sin børne-aversion? 🙂

 7. Lis siger:

  Må man gerne bande på andres blog? For jeg bliver jo nødt til at skrive: Hold kæft, hvor er hun lækker!! Bli’r jo helt skruk igen:-)

 8. julie siger:

  Mette – det handler egentlig ikke om at være særlig børnevenlig… lige meget hvad du tror nu, lige meget hvad du regner dig selv for eller ej, så vil du hvis du en dag får din egen hjemme-terrorist, synes at det er verdens 8. vidunder og at du aldrig har set noget så perfekt eller elsket nogen så meget. Det er muligt det er selvbedrag, men det er hovedårsagen til at folk får mere end et barn. Og jeg er heller ikke særlig børnevenlig. Der er meget få børn ud over mine egne, som jeg egentlig kan lide. Der er en hel del, som jeg decideret ikke kan lide…

 9. Bibberen siger:

  …Har vist kommenteret på det før? – men er du HELT sikker på at den klappende evne er noget man selv kan lave? For jeg har ikke slev kunne frembringe noget lignende? Har du selv lavet det?

 10. Alice M siger:

  Nuuj, hvor er hun døøøøgtig 😉
  Alice – nu som baby-skruk :O

 11. Moster Mette siger:

  Den baby er jo bare så utrolig fremmelig! Men der er altså noget om de der Joe Cocker-fingre…

 12. Klejs siger:

  Hun er da dygtig og kær. Max var sent ude med at klappe (ca. 9 mdr) selv om jeg har sunget klappe kage sangen mange, mange, mange gange før han fattede pointen.
  Du må holde kameraet vertikalt, hvis du skal optage noget der skal ses horisonalt. Det kan godt laves inde på computeren, men det kræver e nmasse teknisk viden (ikke noget jeg har!)

 13. Kathrine siger:

  Hvem lægger stemme til den irriterende klappe-stemme i baggrunden? 😉 Ah – du ka ta det! Supersød pige!

 14. Christine siger:

  .. og hun vinker da tydeligtvis også :o))

 15. FrazerFelix siger:

  Hej Julie – det ka godt være du var ved at tisse i bukserne af grin over katten – men jeg lå helt flad over klappeseancen. Kors hvor er hun nuttet – og hvor var det sjovt!

Der er lukket for kommentarer.