Agnes, 10 mdr.

Ja, tænk at hun er blevet så stor. Hastigt på vej mod et år. Lidt lang video og der sker ikke så meget, men vi er jo nogen der bare synes hun er så dejlig, og som ikke kan få nok.

Bemærk i øvrigt på videoen; man kan se Agnes´s tre yndlings julegaver. To små dyr – en hund og en kat, fra fætter og kusine. Et lille piano fra farmor og farfar som har en dejlig sprød lyd. Og en stofbold fra mig, som jeg selv har syet i 5 kanter, af Liberty stofrester som jeg har fået af Lis.

Reklamer

Om julesrules

www.thejulesrules.dk
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

7 svar til Agnes, 10 mdr.

 1. katja siger:

  Ej – altså hvor er hun lækker. Glæder mig vildt til at jeg skal opleve det igen. Håber vitterlig at lillebror bliver vil slægte din Agnes på, mht. mildhed og soveevne :)))
  Dejlig video.
  Knus og godt nytår

 2. Valdemarsro siger:

  Nøj, hvor er hun da bare nuser. Man kan da slet ikke lade være med selv at smile, når hun smiler 🙂

 3. Anne siger:

  Åh, hun er stadig bare dejlig!
  Hvad er det for noget musik? Jeg tror Lea Amalie ville synes det var interessant også. Hun er i hvert fald ret vild med noget etnopop med Mori Kanté, og det er lidt i samme boldgade.

 4. julie siger:

  Mori Kanté kender jeg ikke – tak for tippet. Vi hører Amadou et Mariam, officiel web her http://www.amadou-mariam.com/ og musik smagsprøver her http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewProfile&friendID=87883544

 5. Anne siger:

  Tak for link 🙂
  Jeg opdager lige at han hedder Mory med y.
  Og bor her: http://www.morykante.com

 6. Lis siger:

  Hvor er hun en lækker sveske!
  Dejligt, at du kunne bruge de fine rester til noget. Det er en rigtig fin bold. Og rart med lidt ny musikinspiration. Kan man jo kun blive i godt humør af.-)

 7. julie siger:

  Ja, og jeg har flere rester endnu. OG syede også en bold til hendes lille fætter!

Der er lukket for kommentarer.