F.eks.

Her er årsagen til, at jeg ikke får gjort rent. Jeg har SÅ travlt hele dagen med at kysse på de kinder og begrave min næse i den hals!

Og hvad nu, hvis det var hende, som lå der i ruinerne, ved siden af sin døde mor? Det kan man slet ikke rumme.

Reklamer

Om julesrules

www.thejulesrules.dk
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

7 svar til F.eks.

 1. Anne siger:

  Det skal man heller ikke rumme. Man skal bare kysse hende til hun slår sig fri med sin maracas. Hun er så skøn. Smuk og dejlig.

 2. mette siger:

  Hun skal SÅ meget giftes med min søn. Kæft hvor er hun skøn 🙂

 3. julie siger:

  Tak tak tak! Kan man se sønnen nogen steder? Hun er lidt lovet væk til en Hjalmar fra Vanløse, men de har ikke set hinanden nogen tid, så jeg er åben for forslag 🙂

 4. Rikke siger:

  Det er en rigtig god grund til ikke at gøre rent =)

 5. mette siger:

  Han er her:
  http://premium.netdoktor.com/dk/babyklub/myprofile/diary/readdiary/index.jsp?diarystatementid=337875
  Han er den tykke og trofaste type. Klart sødest uden snot løbende ud af næsen, men nu har han selv lært at tørre den, så der er håb. Er sikker på storesøstrene også kan få det sjovt sammen, og sætte gang i dansegulvet til brylluppet. Fædrene kan snakke grafisk design, og mødrene kan være übercool’e i meget lækkert nyt tøj og nye sko. Åh det bliver en festlig dag, kan jeg allerede mærke. Vi bliver én stor lykkelig familie 😉 .. Og jeg skal i hvert fald holde tale!!

 6. julie siger:

  Det lyder rigtig godt med talen og det hele… men jeg kan ikke se billedet på dit link. Hvis jeg kan få dit nd brugernavn så kan jeg selv lede til jeg finder det?

 7. Anne Christine siger:

  Åhhh jeg vil også have én til når jeg ser den film. Øv, Stephen, tag dig sammen mand du er ikke for gammel til at blive far igen…

Der er lukket for kommentarer.