Held i uheld

Gæt, hvem der har en søster, der blev færdig som sygeplejerske i går?

Og gæt så, hvis søster der blev ringet op 10 min. efter bestået eksamen, med besked om at den jobsamtale hun var indkaldt til tirsdag, var aflyst. Fordi der nu er totalt ansættelsesstop i region hovedstadens sygehuse.

Det er da bare tillykke med eksamen, og så et slag i ansigtet.

Reklamer

Om julesrules

www.thejulesrules.dk
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

10 svar til Held i uheld

 1. Jennie siger:

  Bare et led i privatiseringen af det her land, eller hvad? Gider ikke bo her længere, hvis det er den vej det går. Håber din søster finder hendes niche, snart.
  I øvrigt, tak for tippet. Købte 2 kjoler til 200 kroner i Rouge og Rose i går!

 2. Rina siger:

  Sikke en æv oplevelse! Men tillykke med din søster´s fine uddannelse :- )

 3. Mette Louise siger:

  Total goddag mand økseskaft. Æv for dælan! Te’løk med hende – trods alt. Jeg håber, at der alligevel dukker et job op til hende. Min søster blev uddannet i 2005, og hun har virkelig ikke haft svært ved at få job som sygeplejerske, men hun bor så også i en anden del af landet. 🙂

 4. Karen siger:

  Det er vel mere “uheld i held”?

 5. Anne siger:

  EjØV! Hvor er det bare dårlig timing.
  …Resultatet havde selvfølgelig været det samme, selvom de først havde ringet i dag. Men så havde de da i det mindste ike ødelagt stemningen lige på eksamensdagen. Der skal man altså have lov til at danse på laurbærrene med champagne i håret – eller hvad man nu er til.
  Nå, men tillykke til din søster alligevel. Håber der dukker noget op snart. Ansættelsesstop lyder sært. Havde egentlig indtryk af, at der var nok at lave henne i sundhedssektoren. Men nåh ja, vi har jo skattestop. Så kan vi jo ikke sådan bare ansætte?!
  Ikke om jeg fatter …noget.

 6. Marlene nu i Norge siger:

  Send hende til Bergen… Her er masser af ledige jobs som sygeplejerske og mange dejlige mænd:)

 7. manna siger:

  HMFF
  Her gik jeg og troede at sygeplejersker havde the golden ticket
  Hvem kan saa faa jobs?

 8. Marie siger:

  Tillykke til søster (noget med man bare skal søge job på privat-hospi’erne sikkert)
  PS. Jeg har altså givet dig en award, Julie. Fordi du er den du er. Æhm…du kan se mere her: http://marienade.blogspot.com/2010/01/sa-for-satan.html

 9. Line siger:

  Tillykke til sygeplejersken. Håber hun holder modet og humøret oppe selv om Løkke og co. gør deres bedste for at ned/ødelægge det offentlige sygehusvæsen. Men folk holder sandsynligvis ikke op med at blive syge af den grund, så mon ikke der åbner sig en mulighed for at komme til at skære/stikke lidt i nogen alligevel 😉

 10. Julie siger:

  Marie – tak for awarden. Den varmer i en herrekold tid.
  Hun vil ikke søge ved det private, fordi hun er idealist og fordi det vil være det samme som at save den gren over man sidder på.

Der er lukket for kommentarer.