Halløj hverdag, farvel ferie.

Nå, så var den fødselsdag også overstået. Den ene dag sidder man og feder den med muffins og chokoladekage og rigtige fødselsdagsboller og en masse gæster og sushi og man har haft fri og sovet længe og dalret rundt.

Og pludselig den næste dag, sidder man i et lille indelukket kontor sammen med tre kolleger og en konsulent og har folk til jobsamtale fra 9 til 16. Med efterfølgende votering, så man først er hjemme kl. 18. Velkommen tilbage til trædemøllen!

Og så til sådan en uge. Med sene vagter hver eneste dag, en fantasilliard møder, en uges ophobede mails og små-opgaver, et par arrangementer og – tadaaa naturligvis en lille 2 årig der har fået feber. Og nu ligger hjemme og sover oven på sin far. Som skal på aftenarbejde i dag.

Så er det da altid noget, at ens nyuddannede sygeplejerskesøster ikke kan få arbejde pga regionens besparelser og ansættelsesstop, så hun kan træde til, indtil man selv kan nå hjem.

Jeg kunne godt have brugt en uges ferie mere.

Reklamer

Om julesrules

www.thejulesrules.dk
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

6 svar til Halløj hverdag, farvel ferie.

 1. Jette siger:

  Det lyder grumt meget som hverdagen hjemme hos os. Sønnike har nu været konstant småsløj i snart 2 måneder, bunkerne hober sig op og vinteren vil tilsyneladende aldrig få en ende.
  Cheers up – foråret er altså lige om hjørnet.

 2. Katrine siger:

  Puha da også :o(
  Rigtig god bedring med den skønne Agnes !

 3. kirsten siger:

  Suk… kunne skrive en lang beretning om, hvordan jeg er blevet banket tilbage til virkeligheden igen. Sygt barn (ydrk for en omgang opkast på gulvet), arbejde, mand væk, bunker, arbejde, sygt barn, luuuuuft, hjælp…. FERIE
  Der ER snart påskeferie!
  Og god bedring til Agnes.

 4. Julie siger:

  jeg har altid sagt at man burde starte op på deltid efter ferie og sygdom, man trænger sådan til det.
  Super at din søster kan hjælpe til, selvom det selvfølgelig ikke er så fedt at hun ikke kan få job.

 5. Anette siger:

  Fabelagtige søstre er stærkt undervurderet. Ville heller ikke ku’ leve uden min…fordi hun bl.a. kan alt det, jeg ikke selv kan. Men mest fordi hun bare er min søster. Håber din trædemølle bliver lidt mere eksotisk. ;o) Anette

 6. Morfar siger:

  Planlagt sygdom, det er vejen frem.

Der er lukket for kommentarer.