Fodboldpigerne

Klara har gået til fodbold et halvt års tid nu. I forrige uge begyndte de at spille udendørs og i sidste uge var de til stævne og spillede rigtige kampe.

For et halvt år siden, da hun startede, brugte hun det meste af tiden på at hænge oppe i ribberne, i den sal hvor de spiller eller på at stå og snakke med træneren og stille fuldstændig uvedkommende spørgsmål om alt andet end fodbold.

Nu, ser hun sådan her ud

Og ja, hvad Klara kan – kan Agnes IHVERTIFÆLLER også! (hvilket allerede nu giver mig grå hår – tænk på, hvordan 12 årige Agnes vil efterligne 16 årige Klara…)

 

Reklamer

Om julesrules

www.thejulesrules.dk
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

5 svar til Fodboldpigerne

 1. karin wiklund siger:

  Hej! Jag gillar ditt språk og ditt sätt att skriva. Men jag kan ikke hitta ett sätt att följa din blogg og när jag försöker lägga till dig på min sida så går det ikke?
  Er ikke adressen julies.smartlog.dk?
  Den vill ikke läggas till?
  Mange hilsen, Karin

 2. julie siger:

  Hej Karin.
  Jeg har ikke sådan en følge-funktion, fordi det ikke er på blogspot jeg har min blog. Har du prøvet at kopiere url´en, så du får http:// med? Eller tryk på RSS ikonet, hvis du har en RSS feeder?

 3. julie siger:

  Og tusind tak for rosen 🙂

 4. Kirsten siger:

  Forboldtøser er for seje. Har selv to her hjemme, hvis man tæller tøsedrengen med (-Aj, han er faktisk langt fra en tøsedreng).
  Klara må indgyde noget respekt på banen. Hun ser så cool ud!

 5. Pernille siger:

  sejt med cute på 🙂 hold op de er søde de to!

Der er lukket for kommentarer.