Seriøst?

Er 2869,67 danske kroner for meget for den her taske, når man også lige har købt en iPhone?

uhhh 

Men jeg LEDTE jo sådan efter den i NYC. Vi var i alle departmentstores og også et par Marc by Marc Jacobs butikker. Et venligt menneske jeg var sammen med i weekenden har den, og den er også pæn ude i virkeligheden. Og hun sagde, de også har den i flere farver inde i byen. Men så er den jo også dyrere end den på nettet. Og hvornår har jeg sidst købt en ny taske måske? Eller okay, en ny dyr en så? Det er ÅREVIS siden. I husker den måske… Luella´en med æblerne, som det lykkedes mig at skrive i hvert fald ni hele indlæg om, tilbage i juli 2005. Den er stadig pæn, men ikke så klassisk som den her. Luella´en er virkelig svær at retfærdiggøre i min hverdag. Den fylder meget, fordi det skulle tasker dengang. De var kæmpe. Men det er sådan lidt… der kommer der en taske med en pige over hanken.

(Ps. hvis I har haft trykket på linket og se billederne, så bemærk lige to ting – hvor rodet vi boede på amager dengang, og hvor brune mine arme var! Vi bor stadig hobbit-hule agtigt, men mine arme har vist ikke været brune siden.)

Reklamer

Om julesrules

www.thejulesrules.dk
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

10 svar til Seriøst?

 1. Anne siger:

  Jeg synes måske netop at køb af iPhone begrunder behov for taske – sådan en phone skal jo altså rejse standsmæssigt.
  Og ja. Suk. Den taske er så lækker at jeg ikke gider se mere på den. Bliver helt bitter bag øjnene. Køb den.

 2. Inanna siger:

  Der er ikke noget der hedder for dyrt med tasker. Med mindre vi kommer op over hvad en Birkin koster 😀 Men så igen, har man penge nok – så er det vel ligemeget. Bare man husker at give lidt til dem der ikke har noget samtidig med at man smider over 50 K efter en taske.
  Den kan holde mange år – og er langt mere hverdags-brugbar end Luellaen. Så ud og holde hjulene i gang og alt det der. Og du skal jo også have noget at bære iPhonen i, du finder den aldrig igen hvis du smider den ned i Luella.

 3. julieumulie siger:

  Gooo grlll!!!
  Hvis det 5 år siden du sidst har købt en DENMÅJEGHA-taske, så kan det sgu ikk gå for langsomt med at anskaffe dig denne her, og i Marts har du totalt fået slettet minuset fra din konto, hvis der overhovedet når at komme sådan et. Kom i gang. Den er pisse lækker, og det er jo ikke alle der får Decadent tasker og pung smidt i hovedet (migmigmig!!)

 4. Julie siger:

  Åh, men hvor ER I dog støttende! Det er meget opløftende. Og man skal jo netop holde hjulene i gang. Jeg er sikker på Regeringen vil sende mig et takkekort. Plus, verden fungerer sådan, at den der giver får, ikke sandt? Man skal give for at få. Bruge for at tjene. Mmmm. Nemlig.

 5. Iben siger:

  Det er vel et prioriteringsspørgsmål. Personligt ville jeg hellere tage på weekendferie i Barcelona eller i sommerhus med min familie, men det betyder jo bare, at vi holder gang i nogle forskellige hjul. Hvis Lars Løkke skal sende dig et takkekort skal du dog nok overveje kraftigt at købe noget danskproduceret – men jeg har nu min tvivl om, at du for alvor har en ambition om at blive LL’s yndling.
  Tillykke med den nye adresse.

  • Julie siger:

   Sommerhuse låner vi heldigvis gratis i familien og rejser udenlands stresser mig. Så ja, prioriteringer 🙂

   • Iben siger:

    Det er fandme smart med familie der har sommerhuse – sådan en vil jeg også ha’ næste gang:-)

 6. Ida siger:

  Den er godt nok fin. Hvor på nettet har du set den – jeg har lige ledt efter den for at se flere billeder, for den kunne da gost nok gå hen og blive et ønske herfra..

 7. julesrules siger:

  Hej Ida. Jeg fandt den på mytheresa.com – men lad være med at købe dem alle sammen 🙂

  • Ida siger:

   Tak – jeg og mine kollegaer savlede lige sammen over den.. Vi skal nok lade være med at købe dem alle.

Der er lukket for kommentarer.