Mig igen…

Ja, jeg ved ikke med jer, men jeg har lyst til at blogge hele tiden nu. Fordi her er så pænt og ordentligt og ting virker. Jeg kan lide tapetet, med min blomst. Det er meget muntert.

Jeg ville gerne ændre farven på den sorte menu-bar herover, og på overskriften, men den template jeg har valgt vil ikke lade mig ændre farvekoder og andet inde i css´en. Eller, den vil godt lade mig ændre det, men hvis jeg også vil gemme ændringerne skal jeg købe en eller anden ændrings-pakke. Det er nok forskelligt fra template til template, for jeg kender da folk der har ændret farver? Men ham der har designet den her vil nok virkelig ikke have at jeg ændrer farverne, og hvis jeg absolut vil, så vil han altså betales? Er det sådan det er?

Nå, men så er den da bare sort indtil videre. For jeg gider ikke vælge ny template nu og starte helt forfra med widgets og links og html kodning ude til højre.

Reklamer

Om julesrules

www.thejulesrules.dk
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

12 svar til Mig igen…

 1. Louise (frk.sejl) siger:

  Super at holde flytte dag, håber at du bliver glad for den, men 🙂 ja der kommer lige en men.. Den er alt for bred! Din gamle side er ikke så bred og det gør den lettere fx at læse på min Iphone…

 2. The CityGirl siger:

  Ang. at læse på iPhone, så skal du bare installere det plugin der hedder WPtouch – så spiller det hele igen 😉

  Og tillykke med bloggen; WordPress bliver man aldrig ked af at have valgt!

  • The CityGirl siger:

   Måske du også skulle ændre i avatar-visningen under indstillinger for diskussion. Jeg gætter på, at du ikke har det slået til. Min plejer i hvert fald at dukke op når jeg skriver kommentarer på WP-blogs…

   Og nu skal jeg nok holde kæft! 😉

   • julesrules siger:

    JO, jeg har ændret det frem og tilbage et par gange i dag. Når det er som nu, så viser den min egen gravatar, men det er jo ikke alle der bruger det… plus den viser mit lille billede oppe i adresse feltet og det kan jeg godt lide. Når jeg slår den anden type til, så viser den ikke mit eget billede…. hvilken type avatar bruger du?

   • The CityGirl siger:

    Jeg har også gravatar – altså mystisk hvis det er slået til…

    Mine indstillinger for det er:
    Avatarvisning: Vis avatar
    Maksimiumkarakter: G – ok for alle
    Standardavatar: Mystery man

    Bare hvis det kan hjælpe på en måde… 🙂

 3. Marie siger:

  Tvilling. Er også vild med min rene-agtige blog. Nåhm, nu havde jeg jo blogger før og derovre kunne man ændre alt, farver, skrift…æhm, alt!! Og det var herrenemt. Jeg har stadig ikke fundet ud af hvordan man ændrer farver og skrift og ting i wordpress (altså uden at betale for extra-pakker), sååååh, dét jeg bare ville sige var, at jeg desværre ikke kan hjælpe (selv tak). Men PS. jeg er VILD med dit look. Hej

 4. Maria siger:

  Jeg synes her er rigtig fint og rent. Jeg kan godt lide at der ikke er så meget tingel-tangel som forstyrrer blikket når jeg siddder og læser – hvis du forstår 😉
  Glæder mig til at læse videre her i dine nye omgivelser, som jeg håber du bliver glad for…
  God dag!
  Mange hilsner Maria

 5. Lis siger:

  Den klær dig totalgodt, Julie! Tillykke med den. Jeg må straks få ændret url’en på min rulle, så jeg kan holde øje med dig. Altså det gør jeg jo alligevel, men du ved, hvad jeg mener, ikk:)

  KRAM
  Lis

 6. Karen siger:

  Hej igen – dejligt sted du har fundet dig! Hvornår holder du housewarming? Du kunne jo invitere til en særlig event og så kunne vi komme med gaver 😉
  God aften fra Karen

 7. Mette siger:

  Hej, her er skønt

  Jeg har også opgivet smartlog. Det er super ærgeligt fordi smartlog ligger hen som et stort synkende ciberskib. Smartlog indekserer langt hurtigere end andre sider fordi det slutter med dk.

  Men her er også super skønt. Layoutet er langt pænere. Velkommen til wordpress!

 8. Marina siger:

  Hey hvis jeg kunne ville jeg komme med indflytter blomster, men nu har du jo selv sørget for blomstrende tapet og så må du nøjes med et tillykke.

  Det med at skifte platform er en stor ting og må føles lidt sært i starten (næsten som at flytte by ikke??). Smartlog er klart på vej ud, wordpress er det cool og tjekkede valg men jeg tror blogspot bloggere har det sjovere fordi blogger laver så mange indforståede ting for dem og fordi så mange danskere har valgt blogger. For os der ikke har blogger er det nogen gange irriterende, men hvis man er med i klubben er det sikkert sjovt. Jeg er jo næsten alene om typepad som jeg elsker og ville vælge igen, men folk bliver ved med at spørger hvor man melder sig som fast læser og den slags og så kan jeg til min enorme irritation ikke lave selvopdaterende blogrolls.

  Endnu engang tillykke. Her er pænt og måske skulle jeg printe ud til mine tomme vægge.

Der er lukket for kommentarer.