Endnu en om børn…

Ja, når man er travl og kedelig, så har man i det mindste sine børn. De forsyner jo en med anekdoter der nærmest skriver sig selv.

Således er her en om Agnes, der har opfundet de tre åriges version af kendis religionen Kabbalah. Hvem gider nøjes med en diskret rød uldsnor om håndleddet, når man kan insistere på at gå med et stykke rødt gavebånd om livet 24/7?

Måske søger hun vejledning fra højere magter? Hun mangler måske sin fars kyndige vejledning i livet? I hvert fald spurgte hun i går aftes: “hvor bor far egentlig?”
Eller også føler hun sig helt forbyttet? Hun forsøgte nemlig kort forinden at overbevise mig om, at hendes mor hedder Susanna…?

Reklamer

Om julesrules

www.thejulesrules.dk
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

5 svar til Endnu en om børn…

 1. Katrine siger:

  Nå, jamen så passer pengene måske? For min søster har to “børne-streger” under Merkur-fingeren, der står for hendes to børn………. som du så åbenbart har været så venlig at føde for hende. 😉

  • Julie siger:

   Hmm, tror du ikke hun kan passe sine egne unger i morgen så? Jeg er blevet inviteret ud på middag med kort varsel og mangler virkelig en barnepige…

 2. Takashimaya siger:

  Det er ikke kun Agnes! Gavebånd reddede faktisk også mig til et bryllup i sommer (havde medbragt buksedragt til om aftenen der krævede bælte men havde glemt bælte derhjemme så måtte rasere resterne af gavebordet for at finde fikst bælte i form af gavebånd)

 3. Malene siger:

  Måske skal hun bare huske noget….?

 4. Mette siger:

  He he – elsker de her børnecitater 🙂 Jeg har lige fået at vide fra en to-årig gut, at jeg er den bedste betonkanon … æhhh tak eller? Nu ved jeg tilfældigvis, at det er den store interesse lige nu, men ville da gerne have været noget andet ?!?

Der er lukket for kommentarer.