Så står verden ikke længere!

Hold på hat og briller – der er to tirsdage i en uge! Helvede er frosset over! Julie a har deltaget i noget MOTION!!!!!

Og nej, det var ikke zumba… det kunne det godt have været, men på trods af at jeg ikke er i tvivl om at den slags er sjovt, så synes jeg stadig det ser max fjollet ud. Jeg troede måske endda, det var det mest fjollede man overhovedet kunne gå til. Der tog jeg fejl.

Man kan også gå til POWERHOOP! Og det ser, om muligt, endnu mere fjollet ud. Det garanterer jeg personligt. Jeg ved ikke, om jeg simpelthen har for kort midterstykke, eller for smalle hofter, men den skide hulahop ring blev VED med at ryge ned. Det er ellers sådan en særlig motions en, som vejer mere end dem ungerne står med gader og stræder, men jeg kunne bare ikke få skidtet til at virke. Ikke desto mindre kunne jeg lide det – lige så meget pga det meget lille hold, den meget søde underviser og de rigtig rare lokaler. Så jeg bliver ved. På trods af en rand af gule og blå mærker, der markerer der hvor min talje burde være…

Og jeg er da HELT sikker på, at til sommer så er det her mig – inkl. stripperstøvler med pels, også når jeg er på stranden!

Reklamer

Om julesrules

www.thejulesrules.dk
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized og tagget , . Bogmærk permalinket.

19 svar til Så står verden ikke længere!

 1. Fie siger:

  Hahahahahaha, årgh, jeg dør. Hvad SKER der for de der Atlantis-hula-hoop-stripper-Vegas-damer?

  Men altså hey, det er sejt, at du dyrker motion!

 2. Malene siger:

  Fantastisk! Zumba go home!
  Hvis du tager pelsstøvler og hoop med på stranden og gir’ et nummer så kommer jeg og jonglerer med noget ild 🙂
  Knus Malene

  Ps: efter jeg fik Karla gik jeg til tai bo et stykke tid. Jeg lignede en spasser men det var edderhyleme go’ motion……..

 3. Good for you med noget motion der! Jeg har også købt sådan en hoop til lidt hjemmetræning, og så er jeg bare vild med motionsudstyr, hvor der står på instruksen, at man max må træne fem minutter ad gangen i starten 🙂 Det er nice. Så jeg har ingen blå mærker endnu, men heller ikke så meget aktiv mavemuskel.

  • julesrules siger:

   Men er du ikke bange for at smadre din fladskærm? Jeg mener, den der hoop i min stue… der ville ryge nogle vaser. Måske skal man have den i en stor om håndledet, ligesom med wii remoten…

 4. Jytte Isberg siger:

  Jeg har også sådan en huladims som jeg bruger herhjemme ( jeg skal stå på en bestemt plet i stuen for ikke at ramme ind i noget )
  Efter at have set videoen her overvejer jeg kraftigt om jeg ikke skulle producere sådan et par fantastiske benting, det ville da være festligt.
  Jeg vidste iøvrigt slet ikke at man kunne gå til hula.

 5. Julie siger:

  Jo jo, man kan gå til det!
  Faktisk får jeg pludselig lyst til at sende instruktøren en mail, med den her video og et helt kort spørgsmål “er der mon mulighed for, at vi kan nå at skaffe sådan nogle støvler til på næste onsdag?”
  … men jeg kender hende ikke godt nok endnu… og de der helsetyper har sjældent ironisk sans.

  • Maja siger:

   Åh, jeg håber, du spørger instruktøren om det med støvlerne! Og poster hendes reaktion her.

   Jeg er næsten lige begyndt til gravid yoga, og vores yogalærer er heldigvis klar på masser af skæve grin, når vi taler om vores nedre dele, knibeøvelser, svamp, slappe skeder og andre sager, man nødvendigvis kommer til at vende på et halv-alternativt yogahold med 10 storprustende gravide damer i løstsiddende tøj 😉

 6. Irene siger:

  ha ha ha ha haaaaa….. SÅ godt! Hold nu op hvor er det smart! Dagens bedste grin – men super godt med noget motion, der er sjovt!

 7. Rikke siger:

  Hvor fedt.

  Jeg købte en hulahopring som noget af det første hernede, fordi jeg netop tænkte på at den kunne bruges til at give mig min talje tilbage. Vidste ikke at det fandtes som en organiseret sport.

  Desværre er min sådan en man selv sætter sammen – og den virker ikke helt efter hensigten … og så har jeg haft en vagt parkeret lige udenfor min dør, og jeg synes at det er for pinligt at stå og hula-hoppe med tilskuer på.

  • Julie siger:

   Men den jeg bruger på holdet er OGSÅ sådan en man selv sætter sammen! Det er bare de der totalt amatør-agtige atlantisstrippere der bruger en herre oldschool ring!

 8. Sanne siger:

  Jeg er simpelthen helt snørret sammen af latterkramper så nu kan jeg slet ikke huske hvad jeg ville sige…. damn det var en god video – og i det hele taget et godt koncept. De skal nok ikke sælge det på tv shop, der er det vist et krav at noget kan “opbevares let under sengen” “klappes sammen” eller give “en god workout i din egen stue” Min stue er afgjort for smal til HoopGirl fun – på den anden side føles det lidt som om jeg lige har lavet 50 mavebøjninger bare ved at se videoen, måske er det motion nok… Er det et hold du har fundet i Vanløse?? Er der afslutningsbal og kan man få billetter??

 9. Annette siger:

  Godt så…
  Jeg får helt lyst til at prøve!

 10. Cecilie siger:

  Hold da k…! det ser svært ud! Synes normalt det kan være svært under danseri at holde styr på både arme, ben og rytme på samme tid. Tør næsten ikke tænke på, hvordan det ville gå med en hulahopring også!

  Men kunne på den anden side godt forestille mig, at det virkede på de ømme punkter.

 11. Cecilie siger:

  Hov! Hvor kan man egentlig gå til det henne? Kunne da godt finde på at prøve det

 12. M siger:

  Du er min favorit hula-buddy!

 13. Marie siger:

  Min hulahoop har været parkeret bag døren i noget nær 3 måneder. GIDER ikke når jeg ikke kan få den til at dreje rundt mere end 3 gange. Okay 2½ gang så!

 14. Julia siger:

  ok, dét ligner jo noget der faktisk ER sjovt…

Der er lukket for kommentarer.