Dagens møgunge

Nu med møg overalt! Jeg synes Københavns kommune bør sætte betalingen for børnehave pladser ned! Det er jo tydeligt, at vores børn arbejder hele dagen i kulminerne. Og det vil jeg da ikke betale for!?!

20110511-114422.jpg

Reklamer

Om julesrules

www.thejulesrules.dk
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

6 svar til Dagens møgunge

 1. Din Svoger siger:

  Hvis vi skal overkomme ældrebyrde må alle i samfundet yde deres. INGEN må blive efterladt på perronen.

 2. Marlene nu i Norge siger:

  Ej, det er sgu for ringe. Gider de ikke engang vaske dem bagefter, så man ikke skal belæmres med kulstøv i hele hytten?

 3. Frau Putz siger:

  De gør det samme i Hvidovre Kommune. Særligt givtigt er det med førskolebørn i fritidshjem. De kan tydeligvis slæbe endnu mere kul nu, end da de gik i børnehave.

  – og så forsinket “Hej”. Jeg synes jo nok, at jeg kunne genkende Annes “boddeler” et eller andet sted fra. Argh…! Hvorfor er det så først bagefter, at jeg får læst, at det var dig, der havde sjove broderede IPhone-sokker med. Ahrmen altså… Typisk mig!

  KH Karina

 4. Anne Christine siger:

  …kommer til at tænke på den dag hvor jeg hentede min (på det tidspunkt) eneste søn fra børnehaven. Mødet med en fra top til tå mudderindsmurt pode var uforglemmelig! Det første jeg gjorde var at hente kameraet og forevige situationen. Det andet – at afklæde barnet udendørs før han blev sendt i bad…

 5. Linda siger:

  I Odense slæber de også kul åbenbart – fatter ikke hvordan hun (den lille på 3) kan blive så beskidt hver dag. Og tøjet er en saga for sig. Synes altså ikke den store gjorde sig så beskidt, hmm..

Der er lukket for kommentarer.