I en seng på hospitalet…

Nå, så tog den dag vist en drejning.
Klara har haft lidt feber on off og ondt i halsen den sidste uges tid, og i dag besluttede jeg så alligevel lige at få lægen til at se på det. Især fordi Klara ikke rigtig kunne åbne munden, og det synes jeg da alligevel var lidt sært.
Egen læge kunne ikke rigtig få syn for sagen, af samme årsag, og så blev vi sendt videre til øre- næse- halslæge.
Han var lidt mere pædagogisk og havde bedre tid, så han fik et hurtigt kig ind, og så en byld bag den ene mandel.
Og den slags er der ikke meget man kan gøre ved, når patienten er et barn – ud med det hele!
Derfor har Klara og jeg så befundet os på Riget siden middagstid. Hvor vi efter en del frem-og-tilbage beslutninger fra fagpersonernes side, nu venter på at kl bliver 22 og der forhåbentlig ikke er for mange akutte traumepatienter (kør ordentligt, derude!) og så kan Klara komme i narkose og få fjernet sine mandler, inkl. byld.

Hun har ikke nydt ret meget af dagen. Ud over smerterne i halsen, er hun blevet podet og set i halsen med magt flere gange, har fået et kamera op gennem næsen, skullet sluge og drikke diverse klammo medicin og fået lagt venflon til antibiotika direkte i blodet.
Heldigvis uddeler de medaljer til de tapre børn her på 3083.
Og hun har haft besøg af de to andre, med gaver og humør.

Nu ligger hun i sin seng, vasket og klar i hospitalstøj, hvis vi er så heldige at blive vækket til operation. Og jeg ligger på en meget sløv drømmeseng, og er næsten lige så sulten som fastende Klara.

20110512-084913.jpg

Reklamer

Om julesrules

www.thejulesrules.dk
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

14 svar til I en seng på hospitalet…

 1. Julieumulie siger:

  Nuuurrhhh, lil skat dog :-((((

 2. Konen siger:

  Det lille skind, da. Håber de har tid til at fjerne de mandler i en ruf, så hun kan komme af fasten og over på den noget sjovere is-kur. Sådan gør man da stadig, gør man ikke? Var altid supermisundelig på de børn der fik fjernet mandler, for de måtte jo skovle alt det is indenbords som de kunne!

  Nåja, og så håber jeg også moaren klarer den. Er jo ikke til at bære når de små er syge.

 3. Fie siger:

  Åh lille ven. Og voksne ven. Riget er et tough ass sted at befinde sig. Klap på hovedet til jer. Er det ikke noget med, at man må spise meget is, når man har fået fjernet mandler?

 4. Cristine siger:

  ÅÅÅHHHRRHH, Julie. Mit hjerte knækker over din lille seje datter! Sejt gået!

 5. Ditte P. siger:

  Gulp! Sikke en dag! Varme tanker til jer begge fra Ditte P.

 6. Pollyanna siger:

  Åh nej da, stakkels lille pus! 😦

  Min ældste fik fjernet mandler(dog uden byld!) og hun kom sig forbavsende hurtigt. Åbenbart skal man nu om dage spise, hvad man har lyst til efter operationen. Så min ældste spiste sovs og kartofler og frikadeller en time efter opvågning! Håber det går så smertefrit som muligt!

 7. Lisbeth siger:

  AVS…. Håber Klara har været under kniven i aftes – god bedring til hende.
  .. og husk – at jo yngre man er når de der mandler ryger, jo bedre/hurtigere går det efterfølgende (tro mig, jeg var 19!!!)

  og IS – masser af IS er vejen frem :o)

  • julesrules siger:

   Tak til alle!! Hun kom til ca 23.30 og var tilbage på stuen omkring 02. Og har sovet dybt lige siden. De er heller ikke nærrige med det smertestillende her ude.

 8. Rikke siger:

  Godt at høre at alt gik god – god bedring til patienten

 9. Karen siger:

  Ihh altså – det var da en værre omgang! Godt at du satte tingene i bevægelse og jeg ønsker Klara rigtig meget og hurtig bedring! Stort varmt herfra!

 10. Agnete siger:

  Hej Julie
  Stakkels Klara! Og jer. For det må være rædselsfuldt at være på hospitalet med sit barn, også selvom det heldigvis ikke er rigtigt alvorligt. Jeg håber hun hurtigt får det bedre, det lille pus.
  Jeg skal snart hjem fra arbejde, så jeg kan nå at købe lidt halløj inden jeg skal ind til Lotte. Ærgeligt du ikke kommer. Jeg vil savne dig.

 11. anne siger:

  Hej Julie og stakkels lille Klara 😦
  Godt at høre at de ikke er nærige med smertestillende – det gør SÅ ondt!!!!
  Vær på forkant og dope hende godt de næste mange dage 🙂
  Og så et lidt mere egoistisk spørgsmål – jeg er selv sygeplejerske på en børneafdeling og lod mærke til den lyderøde forbinding på hende hånd – er den venflonen de har pakket ind i smart lyserød forbinding? Vi har kun helt alm. meget kedelig hvid – og hvis man kunne få i lyserød, ville det da være et hit 🙂

  • julesrules siger:

   Ja, det er venflonen der inde under. Det er sådan en smart, lidt gummiagtig forbinding, som klæber fast til sig selv, så den er også nem at løsene og fæstne igen og igen. Du kan da sikkert høre på børneafd. (8083) hvor de får den fra?
   Og tak – vi har fået diclon med hjem og giver panodil ved siden af. Det virker vist ok, for hun har det ret fint pt.

Der er lukket for kommentarer.