Genbrug

Nå, men den anden dag gik det op for mig, at jeg ikke har bukser nok til Agnes. Det er nok noget med, at hun arver alt sit tøj fra Klara, og at Klara er født om sommeren og Agnes om vinteren, så ind i mellem er der bare ikke noget tøj der passer til Agnes´ størrelse kombineret med årstiden.

Og da Klara var 3½ var det vel vinter og hun gik med strømpebukser og nederdele og tykke bukser. Og nu er Agnes 3½ næsten og der er ingen tynde sommerbukser. Og da slet ikke så det passer det forbrug sådan et aktivt børnehavebarn lægger for dagen. Hun kan vitterlig kun have sit tøj på en dag og så skal det vaskes.

Først skrev jeg på facebook at jeg manglede tøsebukser i str. 98, for man plejer at kunne få ALT via facebook. Jeg har da både fået en kat, en køjeseng og solgt et spisebord… Men ingen lå åbenbart inde med billige brugte bukser i str. 98. I stedet foreslog en mig at tage på loppemarked, men de ligger altid i weekenderne og jeg har simpelthen ikke nogle frie weekender i denne md.

Derfor kom det meget belejligt, at jeg fik en mail fra Dansk Røde Kors, om deres online genbrugs butik, og om jeg ville hjælpe med at gøre opmærksom på den, eftersom det er en god sag og pengene går til de der har behov.

Jeg mener, de har tøj fra Rützou! Billigt! Fantastisk koncept, med genbrug online. Og at man så samtidig støtter den gode sag, det er da win win win, som de selv skriver.

Desværre har de kun til Herrer og Damer, så jeg er lige vidt og Agnes må stadig gå i børnehave uden bukser…

(men hun fik for længe siden den her malebog, med streger af danske kunstnere, som man selv kan male videre på… ikke at hun må bruge den, vel, hun var bare min undskyldning for at købe den til mig selv!)

Reklamer

Om julesrules

www.thejulesrules.dk
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

13 svar til Genbrug

 1. Grethe siger:

  Trendsales! Har godt nok købt meget børnetøj der 🙂

  • julesrules siger:

   Ja.. du har ret. Jeg synes bare tit folk vil have for mange penge for noget pænt slidt tøj? Men jeg skal da kigge, det er klart.

   • Grethe siger:

    Tjoo, synes egentlig jeg har været heldig 🙂 Ellers er dba.dk altså heller ikke tosset.

 2. Jennie siger:

  Har du prøvet Freecycle? Jeg har lige givet noget tøj væk, men det er for småt til Agnes. Rød Kors i Nordre Frihavnsgade er godt. Kirkens Korshær på Strandboulevarden har ligeledes meget børnetøj. Tænke tænke…

  • julesrules siger:

   Det skal bare helst være online – jeg kan simpelthen ikke tage en hel dag ud til at rejse til Nordre Frihavnsgade eller andre steder. Er freecycle en hjemmeside?

 3. Jette siger:

  http://www.bimbambaby.dk

  Online biks der sælger brugt børnetøj. Jeg har selv brugt den rigtig meget. Fornuftige priser, stort udvalg (dog mest i baby-tøj, men det er jo også der der er mest cirkulation), gode beskrivelser af tøjets stand og hurtig fragt.

  Jette

 4. Lene siger:

  Ja, det var da faktisk en ret god idé med en online genbrugsbutik – jeg har da været inde og snuse lidt rundt, så tak for link. Jeg har desværre kun sommertøj i str. 98 til drenge.

 5. Mødrehjælps butikkerne, er de ikke et hit..
  Hilsen hende med loppis 😀

 6. Der sku så ha været et spørgsmålstegn 🙂

 7. Rikke siger:

  Jeg skal prøve at se i gemmeren om jeg har noget liggende, Har dog lige doneret en kæmpe pose til fætter pige på samme alder.

 8. Anna siger:

  Pompdelux.dk har udsalg lige nu og gratis forsendelse, der køber jeg rigtig meget. Ellers kig ind på qxl under
  pigetøj > Stort parti tøj – der findes sommerpakker med tøj til piger str 3 år til 160 kr f.x.

 9. Uden Relevans siger:

  online genbrug! Smart altså.

Der er lukket for kommentarer.