God værkstedshumor

Nå, men så gik brandalarmen på arbejde i dag. JOw jow, det er ikke bare kaffepauser og hjemmebag ovre i det offentlige. Vi kan også DRAMA!

Egentlig var det bare en smed i fyrrummet, som satte ild til noget gummi og hurtigt slukkede det igen (så vidt jeg har hørt, men det er tredjehåndsrygter). Men alarmen var gået, og fordi vi har det lokale museum oppe oven på biblioteket, og fordi museet har noget Danefæ liggende og flyde, så skal brandbilerne rykke ud, også selv om vi ringer og siger, at det bare var en storm i et glas vand.

Nå, men det sjove er så, at mig og alle de andre krager, vi smider alt hvad vi har i hænderne og går ud for at se på brandmændene brandbilerne! Vi løb ikke ud da alarmen gik, for who cares? Men mænd i uniformer, med store røde biler! Yeah, så rykker vi! Desværre har sådan nogle brandmænd helt v i l d t meget tøj på. Slet ikke som set på film.

Hvad får man så egentlig for sin skat nu om dage, når de skal være sådan pakket ind? Jeg synes, det for dååååårligt!

Bagefter satte vi os ned igen, i god ro og orden, og spiste vores medbragte mad. Så kommer der sådan en nydelig ung mand i uniform ind i køkkenet, slår ud med armene og siger “ja, det er så mig der har reddet jer!” til sådan en flok meget afslappede damer, der nægter at flygte fra madpakkerne.

Hahahaha, det ler jeg stadig af. Det er fandme god værkstedshumor.

Reklamer

Om julesrules

www.thejulesrules.dk
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized og tagget , , . Bogmærk permalinket.

9 svar til God værkstedshumor

 1. Marie siger:

  Hahah, ham havde jeg scoret. Æh, eller…du ved. Hver gang der kommer brandfolk på mit arbejde – og det gør der bare hver og hveranden dag nærmest – så bliver jeg skuffet. Hvis ikke de er oldgamle med voldsomme store tyskerskæg, så ser de evnesvage ud. Ikke løgn, sidst troede jeg de gjorde som IKEA og hyrede mongoler som arbejdskraft. Til gengæld synes jeg altid politimændene der kommer her, er nogle nydelige unge mænd.

 2. Julie siger:

  Ja, skuffet kan man altid blive jo. Men de her i dag var fine, bare alt for pakket ind. Kan du huske dengang vi skrev om politimænd? De er kæmpestore jo! Jeg tror de sælger væksthormoner i kantinen eller noget?

 3. Marie siger:

  Ja…det er hot! HOT!

 4. Margith siger:

  Tak for grinet 🙂
  Din datter med forklæde og blemås er heller ikke uden humor.

 5. Kong Mor siger:

  Årrrh altså brandmænd kan nu noget.. I det hele taget mænd i uniform.
  Jeg havde forlangt at blive båret ud af en lækker brandmand hvis det havde været mig!!

 6. Cecilie siger:

  Jeg har faktisk også (overraskende mange gange) haft brand omkring hvor jeg bor og hver gang hænger jeg ud over altanen for at spotte dødhotte unge brandmænd. Og hver gang bliver jeg lige skuffet over, hvor gamle og fede de er (er man ikke nødt til at holde sig lidt i form som brandmand?)

 7. Mette siger:

  Hmm, det var lidt af en sjov historie. Og sikke et billede! Det er ikke noget at vise frem, når man nu sidder her en regnvejrsdag foran computeren og skal forsøge at få nogle kedelige fakturaer af vejen…;-)

  Godt, at branden ikke var værre!

 8. Frk. Bogorm siger:

  Hm… her sker aldrig noget… Men er helt med på den med mænd i uniformer…

 9. Rikke siger:

  Har en veninde, der på et tidspunkt datede en brandmand – og besøgte ham på stationen, og de der mænd, de laver jo ikke andet end at træne og lave mad …. hvis det ikke lige var fordi han også var gift med en anden dame, ville han have været den perfekte mand: overkrop og bearnaise

Der er lukket for kommentarer.