Mandags give away

Nå, men du har den sikkert allerede, for alle har mere eller mindre arvet den fra deres mor. Men hvis du IKKE har den, kan du få den nu! Jeg fandt den på et loppemarked i Ærøskøbing, for kun to kroner, og den er i fin stand. Fortæl mig hvorfor du gerne vil have den i en kommentar og så får du den måske i lodtrækningen.

20110808-095751.jpg

20110808-095759.jpg

Reklamer

Om julesrules

www.thejulesrules.dk
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

9 svar til Mandags give away

 1. Klejs siger:

  Jeg har en lille bitte væv som jeg købte på et loppemarked for et år siden. Men ingen brugsanvisning. Bogen kunne måske give mig en vejledning. Den ser da for fed ud. Pick me!

 2. Emma siger:

  vælg mig fordi jeg har ikke arvet den 🙂

 3. Jeg har heller ikke arvet den, men min mor har faktisk en rigtig væv som den på forsiden! Så jeg må jo kunne kreere de helt rigtige autentiske sager, hvis jeg er så heldig at præmien lander hos mig. -Og så laver jeg måske en giveaway med en hjemmevævet badeværelsesløber. Det må jeg da kunne nå på min barsel…

 4. Søster/moster Mette siger:

  Jeg er din søster og jeg har brug for en ny hobby! Det må være grund nok i sig selv, skulle jeg mene…

  • julesrules siger:

   Aj, det er for mærkeligt. For det første, kunne du jo bare have sagt det, da vi fandt den på det loppemarked? For det andet, kan du bare låne min 🙂 Jeg skal ikke væve noget lige asap.

 5. Pia siger:

  Fordi jeg trænger til at få genopfrisket noget “gør det selv”, istedet for at sidde og savle over en horde mytologiske væsener, der opfører sig dekadent….

 6. Pingback: Vinderen af den mest populære give away nogensinde!!!!!!!! | Om livet i al almindelighed

Der er lukket for kommentarer.