uklædelige følelser

Nå, men jeg ville ønske jeg gad og blogge, men det gider jeg ikke. Jeg er alt for sur.

Min mac er død. Det har jeg bare overhovedet ikke råd til. Spor!

Jeg er sur og bitter og misundelig og vred. Jeg synes, jeg har fortjent BEDRE end sådan et liv, hvor ens mac dør efter kun 5 år! FEM år! Burde noget så dyrt ikke leve længere?? Den kan ikke finde sin harddisk. Eller sin mening med livet, eller hvad ved jeg, den sørgelige lille lorte maskine. Og så skal man høre på folk, der har sååååå svært ved at finde det rigtige hus at købe, for de MÅ jo kun købe for 4,3 mill. og de KAN simpelthen ikke bo på under 180 m2, så det er jo VIRKELIG vanskeligt!!! Prøv med fire mennesker og en kat der drikker af toilettet, på 79 m2. Og en død mac. Prøv det, forkælede spassere.

Reklamer

Om julesrules

www.thejulesrules.dk
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

15 svar til uklædelige følelser

 1. Stine siger:

  Pis! Håber du finder en god erstatning, snart!

 2. Christine siger:

  Tak for opsangen…
  Jeg hører til blandt dem, som pt går og skumler over “for lidt” plads (har 115 m2), og bruger mit krudt på det i stedet for at nyde jeg har tag over hovedet og egentlig har det godt. Omend vi altså bor for dyrt, men hvad er der at gøre ved det, når vi ikke kan sælge uden at slæbe et ondt tab med os. Ergo: Tak for opsangen. Den havde jeg brug for.

  Det gør mig ondt at høre det med din elskede mac. Synes også min (sjovt nok også 5 år gammel) begynder at vise svaghedstegn. Troede den levede mindst 40 år, sådan en tingest… 😉

  • julesrules siger:

   Arrhmen altså, det er jo også et problem at bo for dyrt. Det tror jeg der er mange der gør, fordi vi har købt før krisen. Tjek til det i hvert fald. Du må gerne være med i min ucharmerende bitterklub.

 3. denlangeneger siger:

  Åh nej, din stakkel. Jeg troede jeg havde det hårdt da min iphone valgte at dø i sommers. Men mac’en. Åh gud, jeg ville gå ud og drukne mig selv med det samme hvis den gjorde det samme. Kan du ikke sælge et af børnene for en ny mac? Så er der også mere plads. Det er ren win-win.

 4. Anne siger:

  Arhpis!
  Æv hvor jeg kunne unde dig at den ikke lige skulle stå af nu.
  Øv.

  …men god sang.

 5. Maya siger:

  Kys og knus, Julie. Jeg kender det godt. Det er slet ikke sjovt.

 6. Frk Bogorm siger:

  Sidder lige her og fniser et “årh ja!” ned i havregrynene. Kender det godt! Og befriende at få noget galde ud, ikk?
  Selv om der kun er 79m2, kan der måske alligevel blive plads til en lille bitte skål, så staklen (katten) ikke skal risikere livet ved at drikke af toilettet? 🙂
  Håber du kommer til penge og ny mac!

 7. Marlene W siger:

  He-he let it out, Julie. Kondolerer for tabet af Mac’en.

  KH. Marlene

 8. Emma siger:

  jeg går og frygter min lille pc snart lider døden efter 6 år og en masse ting den ikke kan finde og nu med kandidatstudiestart. Jeg tør ikke skrive noter på min pc fordi jeg er bange for at miste dem ( jeg sender aaaalt til min gmail)
  håber du finder en god erstatsning 😀

 9. Konen siger:

  Er flad af grin over det her. Ikke at din Mac er død, selvfølgelig (ok, måske lidt, for så kan du lære ikke at købe Apple) men rigtigt meget over det afsluttende “forkælede spassere” Især i disse valgtider!

 10. Clarke siger:

  Kære Julie

  Prøv ham her http://www.maccph.dk/
  Han er fair med sine priser, og han giver dig en gratis vurdering af om det kan betale sig at reparere den. Snak med ham han er virkelig flink.

Der er lukket for kommentarer.