Sygt

Jeg er meget syg. Og det er meget synd for mig, skulle jeg hilse og sige! Og hvor er min mor? Fjorten dage på Mallorca?!? Tænk hvis jeg tog på varmeferie når mine børn var syge!? Det gør man bare ikke!
Hvad? Er jeg 35 siger du? Det føles ikke sådan. Er det i virkelighen ikke sådan jo højere temperatur man har jo lavere alder?
Jeg har ligget i min seng hele dagen og halli halluci hallucin … Set ting! Jeg var f.eks sikker på at Stoffer var kommet hjem med en ny Xbox og det forstod jeg slet ikke. I virkeligheden var de ikke kommet hjem.
Men synerne kan jo også skyldes sult, for når man sådan ligger ALENE og er syg så er der ikke nogen der laver mad til en.
Jeg stemmer for afskaffelse af efterlønnen og pensionisterne hjem til kødgryderne!

Reklamer

Om julesrules

www.thejulesrules.dk
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

4 svar til Sygt

 1. Kian siger:

  Åh – din stakkel. Håber du har forkælet dig nu…
  Hvorfor er der aldrig nogen, der passer mødre, når de er syge? Hvis ikke vi er døden nær, må vi nærmest passe unger og kødgryder som vi plejer…
  Jeg stemmer for at fædre/mænd kan få “hustru/kæreste-syg” fri!

 2. Kian siger:

  Hov – at de har forkælet dig – selvfølgelig…

 3. AB siger:

  De efterlønnere har alt for travlt til at tage sig af deres svækkede familiemedlemmer. Afskaf lortet! Jeg er med på din side. Skal jeg komme forbi med noget trøst i morgen? Jeg har bilen. Har ingen planer om fødsel eller lignende, og kan sagtens finde et dameblad og noget guf på vejen. Sig til!

  • julesrules siger:

   Århh! Lyder hyggeligt. Men hvad hvis jeg smitter dit ufødte barn? Eller dig? Jeg har engang født med influenza og det var ikke sjovt ikke at kunne trække vejret gennem næsen! Lad os se på det i morgen, okay?

Der er lukket for kommentarer.