Sært

Det virkelig sære er, at jeg i går talte i tlf med en dame på nogen lunde min egen alder. Uddannet inden for noget med kommunikation. Måske er hun endda yngre end mig. Men hun vidste ikke hvad Glee er. Seriøst. Er det mig der er naiv? Sidder der flere, som ikke ved hvad Glee er?? I folkeoplysningens navn – her er Glee: Det er en tv serie om nogle nørder på en high school, som går til kor. Værsågod.

Det andet virkelig sære er, at jeg først i aften skal i biografen og se Niceville. Jamen er det ikke underligt? Jeg har glædet mig så meget til den film. Jeg elskede bogen, jeg så frem til filmen, jeg går ofte i biografen, og alligevel er det først nu det er lykkedes?! Nok mest fordi de veninder jeg hyppigst går i biografen med altid vil se noget med nøgne mænd der slås og ruller rundt i mudder. Og lad være med at se så overrasket ud – der findes utrolig mange film i den genre. Senest overvejede vi at se den pæne unge mand Henry Cavill i den pænt dårlige film Immortals. Men den fik simpelthen for dårlige anmeldelser. Men han er pæn.

Vidste I, at det er ham Stephenie Meyer så for sig, da hun skrev Twilight bøgerne? Det er ham, hun ville have skulle spille Edward. Desværre tog det for lang tid, inden bøgerne blev til film og Henry blev for gammel. Øv. Men på den anden side, så havde vi aldrig mødt Rob, såå… okay.

 

 

Reklamer

Om julesrules

www.thejulesrules.dk
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized og tagget , . Bogmærk permalinket.

25 svar til Sært

 1. Marie siger:

  OMG, hvordan kan man IKKE kende Glee!?

 2. Kian siger:

  Jeg ved godt hvad Glee er, men jeg har aldrig set det. Jeg ved egentlig ikke hvorfor – måske pga. tv-kanalen eller tidpunktet….

 3. Solveig siger:

  Så er det jo godt man kan nyde Cavill i “The Tudors”!
  Og jeg ææælsker Glee!

  • julesrules siger:

   Oh yeah! Har lige købt sæson 3 på dvd. Han er så sød, også i gamle dage.

   • Solveig siger:

    Ja! Og når en “bad boy” så også udvikler noget der ligner en samvittighed så bliver man da også lidt ekstra blød om hjertet 😉
    Go Duke of Suffolk!!

 4. Rikke siger:

  Jeg ved også godt hvad Glee er og jeg ææælsker den serie 🙂 Nogen gange synes min 8. klasse hvis at jeg er lidt skør 😉

 5. Sandra siger:

  Hmm, jeg anede ikke hvad Glee er – indtil nu!
  Måske fordi vi ikke har tv?

 6. Monica siger:

  Indrømmer det – og nægter at skamme mig – jeg ANER IKKE, hvad Glee er, har aldrig set eller læst Twillight, faldt i søvn den ene gang jeg gik i biografen for at se Harry Potter – næh nej … Giv mig Mad Men og House så er jeg all in. 🙂

  • julesrules siger:

   Du skal ikke skamme dig Monica. Skam er for hunde. Og Mad men er fantastisk. Og faktisk bedre end Glee 🙂

  • Linda siger:

   Jeg er enig mht Glee og Twilight, til gengæld vil jeg hellere se CSI og Criminal minds – der er nu også en del lækre, hvis man altså ser bort fra de ulækre blodige detaljer 😉

 7. Jette siger:

  Jeg har godt hørt om Glee, men har aldrig set serien på trods af at den kommer på DR2, som ellers er favoritkanalen. Derimod glæder jeg mig voldsomt til den nye sæson af Downton Abbey, der starter den 4. februar.

 8. Clarke siger:

  Glee???? Du får det til at lyde som om at veluddannet kvinde i starten af trediverne så må man bare kende det. Jeg har aldrig hørt om det før, men er det ikke også for teenagere? Jeg menr high school, veninder, dans, sang og lækkerhed.
  Jeg kender da til gengæld “Beverly hills 90210” og det passer vel bedre til aldersklassen eller? Er der noget jeg har fuldstændig misset og misforstået? Hjælp mig.

  • julesrules siger:

   Nej, det er nok bare mig så. Jeg troede alle kendte det. Men det er børne- og ungebibliotekar verdenen så. Eller bare mig. (Men lækkerhed er jo altid relevant, for alle, i alle aldersgrupper!)

 9. rawsenfellah siger:

  Kender det godt 😀
  en jeg kender aner heller ikke hvad det er … og hun er 17 ?
  ALLE BURDE VIDE HVAD DET ER !!:D

 10. Konen siger:

  OMG, hvorfor måtte han ikke være med? Ok, Henry er måske lidt ældre end en teenager, men det er vampyrer jo også, ing. Hvis det var HAM der havde været Æææædvard, så havde jeg set dem i biffen. Eller… jeg havde i hvert fald syntes han var lækker (og faktisk virkelig uncanny hvor meget han ligner mit mentalbillede af Edward. Hmm)

 11. iamlenek siger:

  Henry Cavill er nemlig rigtig pæn!!

 12. Marie siger:

  Elsker hvordan du får et indlæg der starter med Glee til at ende med Rob. ELSKER Glee og ELSKER Rob.
  Glee kan i øvrigt ses på http://www.watchseries.eu men pas på… det er stærkt vanedannende, nappede lige 2 afsnit her til aften inspireret af dit indlæg.

Der er lukket for kommentarer.