Motion

I tirsdags var jeg jo igen til running sushi. Det er den eneste ting jeg går til, for tiden. Det var så skægt og jeg lo så meget, og hvis jeg havde haft internet på min tlf, så havde jeg uploadet et billede af alle de tomme tallerkener. Kæft mand, jeg tror jeg slog min egen rekord. Har faktisk stadig lidt kvalme.

Man skal også passe virkelig meget på med motion. Man kan hurtigt komme til skade. F.eks. er biblioteksbamsen kommet helt galt afsted med nogle ski og et grantræ. Så er det nok godt vi har bøger om sportsskader.

20120111-234956.jpg

20120111-235003.jpg

Udstillingen “afterskiing på Gilleleje bibliotek”

Reklamer

Om julesrules

www.thejulesrules.dk
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized og tagget , . Bogmærk permalinket.

6 svar til Motion

 1. Pia siger:

  Ih, jeg griner så meget med dine indlæg. Kan forstå at vi jo nok bor lidt tæt – jeg bor på ydre Frederiksberg. Helt der ude ved Peter Bangs Vej St., hvor Netto er i undertal ift alle de herlige oldgamle specialforretninger…. Nå sidespring, har længe villet gå til noget, også Running sushi. Får bare aldrig taget mig sammen. Og tænker at de der running sushi steder jeg har kørt forbi sikkert bare er kineserbikse i forklædning. Er du stødt på nogen, måske i nabolaget, der var noget værd? For ganen altså?

  • julesrules siger:

   Hmm, nej ikke lige ved Peter Bangs vej… min yndlings er NibonYa, i starten af Vesterbrogade. Der er også kommet en på jyllingevej, men de tager 20 kr. pr. person for en kande vand??! Og det er meget små stykker.

 2. julesrules siger:

  Der ligger også en på hjørnet, der hvor Vesterbrogade bliver til Valby bakke, lige i krydset. Den er også god, men lidt dyrere.

 3. Pia siger:

  Tak … Har godt set en på hjørnet der af Pile Alle og Vesterbrogade med et lidt mærkeligt panoramavindue??
  Nå, ville lige sige at jeg tjekkede Nibonya og de er åbenbart på sådan en rabatside – måske værd at tage med en anden gang:http://www.r2n.dk/restauranter/restaurant-nibon-ya
  Endnu en gang tak for tippet!
  Go røv og go weekend!

 4. Linda siger:

  Hold kæft hvor ser det fedt ud.. er det virkelig et bibliotek ?
  Her i Odense har vi ca verdens kedeligste Hovedbibliotek, eller er det bare fordi det er i filialerne det sjove sker ???
  Desværre kan jeg ikke komme ind og påvirke dem lidt, da de aldrig skifter bibliotekarer ud, men jeg håber det sker en dag 😉

  • julesrules siger:

   Det er et hjørne af biblioteket. Vores tema område. Jeg kan faktisk godt lide Odense hovedbib, men det er jo noget helt andet end her!! Dalum synes jeg er blevet fint, efter nyindretningen.

Der er lukket for kommentarer.