Teori

Nå, men hver dag når jeg kører hjem, holder jeg for rødt lys under den her motorvejs bro.

20120126-222837.jpg
Og … næsten … hver dag, overvejer jeg om det vil være en fordel eller ej, hvis jeg holder under broen, når apokalypsen kommer. Alle ved jo, at biler i køer på veje er centrale ofre for apokalypser. Se en hvilken som helst film. Det er fakta.
Hvis det er jordskælv er jeg nok fucked. Men hvis det er en megadontisk dinosaur, eller solens laser stråler, er jeg måske bedre beskyttet? Zombier vil kunne lugte mig alle vegne, og lava flyder under broen. Rumvæsener vil måske overse mig, det kommer an på deres intelligens niveau.
Arrgh, jeg ved det ikke. Det må jo komme an på en prøve?

Reklamer

Om julesrules

www.thejulesrules.dk
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized og tagget . Bogmærk permalinket.

12 svar til Teori

 1. Frau Putz siger:

  Når du regner på +-er og – -er, så husk lige, at ved oversvømmelse, vil du drukne under broen – men hvis det nu er en atom-ulykke… så dør du måske ikke af eksplosionen og den radioaktive stråling vil nok ikke være så kraftig, når du er under beton…
  Det er godtnok svært…
  … men… måske vil der slet ikke være kø den dag apokalypsen rammer… for lige præcis den dag er alting med garanti vendt på hovedet… og fordi der ikke er nogen kø, kører du bare ud, mens du et kort øjeblik tænker “Hey, fedt… der er ingen kø” – og SÅ SKER DET!

 2. The CityGirl siger:

  Er det ikke bedre at være udenfor broen, så man muligvis selv kan køre væk??

  • julesrules siger:

   Har du nogensinde set nogen køre fra en apokalypse? Det kan man bare ikke! Det er lykkedes få gange, men KUN for dem der smider bilen og finder en motorcykel.

   • The CityGirl siger:

    Okay, jeg indrømmer, at jeg har virkelig lidt erfaring med apokalypser. Faktisk ved jeg intet om det. Men har du ikke lige givet dig selv svaret her? Skift bilen ud med en motorcykel og så er du home free!

 3. Julie siger:

  Så skal jeg jo til at tage motorcykelkørekort… arr fuck.

  • The CityGirl siger:

   Men er det ikke et lille offer ifht. at overleve??

   • julesrules siger:

    Det ved jeg ikke rigtig… man skal jo også tage med i betragtning, at man så skal overleve i en verden uden sushi, netflix og muligvis uden ens børn. Orker man det? Eller endnu værre – med ens børn, og så skal man overtale dem til at spise dåsebønner og anden konserves hver dag! HVER dag! For ellers dør baby. Og når man tænker på, hvor svært det er at få dem til at spise den lækre normale mad, jeg laver, så har jeg bare slet ikke overskud til børn på apokalypsediæt. Jeg tror faktisk bare, jeg ville sidde der under broen og skrue op for I Got You On Tape, så længe der er strøm på. Og lukke øjnene.

 4. The CityGirl siger:

  Synes du har nej-hatten på…

Der er lukket for kommentarer.