Træt

Nå, men sikke en dag. Op med bil til mekaniker kl syv. To møder, ustabilt wifi, rullende sushi. Min fætter har add’et mig på Pinterest? Hvad sker der for det?
Skole-hjem samtale, brasede kartofler, veninde overnatter, Glee og i seng. I morgen endnu et møde. Og mere snak om studietur og konference.
Mand, jeg tror de tvinger mig til udlandet igen. Måske Hongkong og Paris?
Hvis jeg havde tiden, ville jeg have købt bomuldsgarn i tusinde farver og hæklet mit iPad cover færdigt.
Måske i morgen.

Reklamer

Om julesrules

www.thejulesrules.dk
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

9 svar til Træt

 1. Johanne siger:

  Julie, nu ikke mere brok, Hongkong, Paris, det er jo for fedt! Du kan sove når du bliver gammel (og hækle….).
  Klem fra Johanne, der også vll på studietur.

 2. Johanne siger:

  Lige nu bor jeg på min sofa i odense (plukkeveer), ikke meget studietur eller hele verden over det:-)

 3. Lyder som en travl … men egentligt også helt ok hverdag. Hvis der er studietur på bedding kan det så ikke kombineres med hæklingen … eller måske må man heller ikke have hæklenåle med i flyene?

  Ser eller overskriften “Fly kapret med hæklenåle, … frustreret husmor udtaler: “jeg ville bare gerne et sted hen med noget ro … og gode bøger”

 4. Martin siger:

  Haha, Pinterest fætteren her:) Fantastisk som man først EFTER tilmelding finder ud af Pinterest add’er folk automatisk fra ens Facebook konto. Herligt. Har ikke fået brugt det voldsomt – bruger du det meget? Og er det godt?

  • julesrules siger:

   Jeg bruger det rigtig meget! Jeg samler alle mulige gode ideer eller ting der inspirerer mig, dér. Mine yndlingsmapper er den med ideer til vores nye børnebibliotek, og den med … personer. Og en hel mappe med ræve. Og det fantastiske er, at man føler man har været sindssygt kreativ, når man har fundet alle mulige billeder og ideer, men i virkeligheden har man siddet tre timer foran sin pc. Du kunne f.eks. have en mappe med rejser, eller en surfer mappe. Eller hvad du nu er vild med. Der er også mange jeg kender, som bruger det, og så følger vi hinanden og deler inspiration osv. Jeg er ret vild med det.

 5. Martin siger:

  Cool! Det har åbenbart vokset sig relativt stort her i lille Danmark, uden den store opmærksomhed. Jeg må i gang med at pintereste lidt hist og her og lære mere om hvad det går ud på. Tror jeg starter med at følge din mappe med ræve…

  • Julie siger:

   Det vil du ikke fortryde! Ræve er de nye ugler! Det kan du godt fortælle dem ovre i mediebranchen. Pinterest er jo stadig et invite only forum, så det er ikke så udbredt. Men nu er din kusine og hendes internetvenner i den grad firstmovere. Så det er derfor.

Der er lukket for kommentarer.