Ny yndlingssang.

Hvordan har den her sang været i verden siden efteråret, og jeg har først hørt den nu?? Jeg har været vild med Snow Patrol siden jeg hørte dem varme op til U2 koncerten i Horsens for nogle år siden. Er vild vild vild med forsanger Gary Lightbody´s stemme. Som en kollega der ønsker at være anonym sagde, før påske, “… den går lige i trussen på en”. Og hun har ret jo. Det er der ingen skam i at erkende. Derfor er den her video også sjov. Gary synes åbenbart ikke selv han er så lækker? I hvert fald ironiserer han her over, ikke at være smartypants nok til at være med i sin egen musikvideo. Hele pakken, stemme, melodi og tekst, er lækker nok til at være den nye der er på repeat i min bil.

Reklamer

Om julesrules

www.thejulesrules.dk
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized og tagget . Bogmærk permalinket.

3 svar til Ny yndlingssang.

 1. Marie U. siger:

  Sjov video, og godt nummer. Er i øvrigt selv ret vild med ham stand-in-fyren, som jo er en af mændene fra Couples – pæn og sjov, den bedste kombi!

  • julesrules siger:

   Ai men jeg havde fuldstændig glemt at Couples fandtes! Tak for den reminder! Og ja, han er en nydelig ung mand, ham stand-in-fyren. Bestemt.

 2. simpelliv siger:

  Har haft præcist samme oplevelse med Snow Patrol som dig, oplevede dem også som utrolig veloplagt opvarmning for U2. Din kollega har da fuldstændig ret …

Der er lukket for kommentarer.