Magic numbers

I går var en skør dag på den her blog. Ved I hvad? Der var 1.293 unikke hits. På en dag. Det er min rekord.

Var det kagen der lokkede folk ind? Eller den gode musik? Måske den pseudo poetiske sengekantssamtale? Nej. Det var fordi jeg fik noget link-love ovre fra Julia Lahme.

Og så skal hun da have lidt tilbage igen! Jeg vil nemlig meget gerne anbefale dig, at følge med i hendes mini magasin. Du får det leveret i din inbox to gange om md. og det er altid fyldt med gode inspirerende artikler om kommunikation, markedsføring og pr m.m. Jeg er jo ikke den klassiske businesskvinde, men alligevel har jeg stor glæde af at læse Julias mini magasin. Jeg sidder f.eks. tit og tænker “hvorfor ved bibliotekerne ikke det her?” når hun skriver noget om image og markedsføring. Jeg kan altså sagtens omforme det businessagtige til noget jeg kan bruge i mit eget arbejde.

Du finder magasinet her og hvis du tilfældigvis er en eller anden hotshot inden for biblioteksregi, så hyr dog Julia og giv os et (endnu) bedre image. Tak.

Reklamer

Om julesrules

www.thejulesrules.dk
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized og tagget , , . Bogmærk permalinket.

8 svar til Magic numbers

 1. Helle siger:

  ÅHHHHHH,The Magic Numbers er jo den fra New moon, “Belive me” ,, nah nah nah nanananhh, tralla la la :)))) weeee den elsker jeg, den kommer aldrig ud af hovedet når man først har nynnet den EEN gang :)) ejj .. Nå det var den Hindbærkage vi kom fra ;)) får vi opskriften ??

  • julesrules siger:

   Den kan du godt få – den kommer lige i et nyt indlæg for sig.

   • Helle siger:

    årh din sukkerknald 😉 TAK, FOR JEG HAR FÅET HAVE , skal jeg sige dig, og der vokser HindBær, af den ande verden, elsker din blog := ))))
    Helle 😉

 2. Det har jeg også prøvet.. Fik næsten 200 hits.. Ikke lige i nærheden af dit, men det var vildt.. Til gengæld kom der ikke en skid ud af det, så det kunne have været ligemeget.. Hellere kvalitet end kvantitet.. (:

 3. 900..??? Det er vildt.. Jeg får ca. 5 per dag.. Men jeg er jo også ny her.. Vil hellere have kommentarer end hits.. Det er bare lidt sjovere.. (:

  • julesrules siger:

   Ja, det er i hvert fald mere interaktivt. I starten fik jeg mange læsere ved at kommetere meget på andre blogs og så “opdagede” folk mig dér. Og så har det givet meget at bruge networkedblogs via facebook – der er mange der helst vil følge med via fb, fordi de alligevel er dér hver dag.

Der er lukket for kommentarer.