Rawmakeup

20120728-143332.jpgKlara og jeg har været så heldige at få en pakke med posten. Heldigt for hende, fordi hun elsker neglelak, men sjældent får det på fordi det er giftigt. Og heldigt for mig, fordi jeg var løbet tør for mascara.

Det er en sød pige der hedder Cecilie, som har startet sin eget firma op, hvor hun handler med økologisk, naturligt og mineralbaseret makeup. Firmaet hedder Rawmakeup.dk og de har mange lækre ting på hylderne. Blandt andet den vandbaserede neglelak fra Honneybee Gardens, som jeg vist har skrevet om engang for mange år siden, da jeg fik noget af en veninde. Det er en meget fin lilla farve, og den er nem at lægge på. Jeg ved det, for jeg lagde på tre børn, den dag…

20120728-143410.jpgDet her er efter første lag.

I pakken var der også en mascara fra Dr. Hauschka og den er jeg allerede blevet meget glad for. Den er nem at lægge pænt på og den gør det den skal, uden at få mig til at se edderkoppeagtigt ud, inde bag de tykke brilleglas.20120728-144337.jpg

Her uden briller. Jeg har ikke før prøvet mascara fra Dr. Hauschka, men har de sidste par år købt Jane Iredale, fordi jeg gerne vil have noget der ikke irriterer mine øjne og kontaktlinser. Den her er helt fin og lige så god som den jeg plejer at købe. Allergivenlig, naturlig, mild, ingen parfumer eller hormonforstyrrende elementer. Lige som jeg kan lide det.

Jeg ved ikke, hvorfor jeg er så rød i øjet? Det må være min leverbetændelse der flammer op? Eller stress over, at det i går var den sidste feriedag? Jeg troede jeg havde fri i dag, mandag, men det har jeg ikke. Jeg har aftenvagt, fordi en anden har ferie. I det hele taget har jeg vagt næsten hver dag i den her uge. Ret hård opstart, synes jeg. Efter alt for kort ferie. Men så er det da altid noget, at man får pakkepost og pæne vipper.

OG hvis der er andre der sidder derude og synes de har det hårdt, så se her. Cecilie giver et gavekort på 250 kr. til indkøb i Rawmakeup.dk! Det kan blive dit ganske nemt. Du skal bare lægge en kommentar her, om hvad du måske kunne finde på at købe ovre i Cecilies butik. Så trækker jeg lod på torsdag. Torsdag. Og hun holder udsalg derovre pt. så det bliver ikke svært at finde noget for 250 kr. Hvis du spørger mig.

Reklamer

Om julesrules

www.thejulesrules.dk
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized og tagget , , . Bogmærk permalinket.

69 svar til Rawmakeup

 1. Berit siger:

  Helt klart Honey Bee neglelak – synes farven Whisper er SÅ fin!
  Selvfølgelig også neglelakfjerner til, – og en læbepomade derfra?
  Øjenskyggen Passage to India og så selvfølgelig også en eyeliner og mascara fra det samme mærke, Honey Bee 🙂

 2. Astrid siger:

  Vi har lige fået kolonihave, lækkert for os og vores lille dreng, men knap så skønt for mine negle. Jeg ville helt sikkert gå amok i negleafdelingen 🙂 Kan slet ikke vælge mellem alle de fine farver… Holder lige Dankortet på standby indtil på torsdag. Nu er siden bogmærket!

 3. Du har ikke leverbetændelse, Julie. Aller højst er det et tilfælde af din drikfældighed. Det skal nok gå. Vi er alle i samme båd. Og vil SÅ gerne vinde det der gavekort! Forresten.
  Kh. C

 4. Rikke Pal siger:

  åhh ja! Det ville vække enorm stor lykke i vores neglelakelskende hjem! Hvordan holder lakken så? Er den stadig fin?

  • Julie siger:

   Jeg kan lige tjekke i eftermiddag, når hun har haft en hel dag i frit. Men husk, hun fik kun et lag på – så kunne hun ikke sidde stille længere 🙂

 5. Sanne siger:

  Jeg ville så afgjort købe mig en Acquarella Vandbaseret Neglelak i farven Wicked og en ny Mirenésse Secret Weapon Mascara fordi den jeg har er sååå tæt på tom at det næsten gør ondt. Og det fantastiske er jo at den er billigere hos Rawmakeup end der hvor jeg ellers har handlet og ditto fragten! Win Win

 6. Erika siger:

  Uhhh, lækker præmie. Den vil jeg gerne vinde. 🙂

 7. Marie siger:

  Synes du er smuk, Julie! Og dine børn de mest nutti i verden! Og det siger jeg ikke kun fordi jeg vil vinde. Promise. Men jeg vil rigtig gerne vinde!! Rigtig rigtig gerne.

 8. Mette Louise siger:

  Fem-årige Olivia og jeg VIL være de udvalgte. 😉

 9. Linda siger:

  Jeg ville prøve Youngbloods Natural Mineral Foundation – Det er så nemt. Har bare aldrig prøvet de dyrere udgaver 🙂

 10. Jennie K. siger:

  Helt klart neglelak! Får dårlig samvittighed hver gang jeg køber en konventionel, ikke mindst når jeg skal smide den ud. Stakkels miljø 😦
  Måske en øjenbalsam oveni? Ser i al fald lex ud!

 11. T siger:

  Ville indkøbe Youngblood mineral mascara.. Den jeg har er ved at være helt indtørret og død…

 12. karenmonies siger:

  Ih der er meget lækkert hos rawmakeup.dk! Jeg ville gå efter en blush fra Youngblood fordi de produkter simpelthen er så lækre og giver et meget professionelt resultat synes jeg og blushen er den eneste jeg mangler for at blive til arbejdet efter ferien.

 13. Mette siger:

  Youngbloods øjencreme måske. Lækre sager er der nok af.

  Kh Mette

 14. Christine siger:

  Neeeej! Endnu et sted at shoppe.. Har foelsket mig i øjenskyggen fra HoneyBee Gardens.. Sådan nogle fiiine, lyse farver :O)

 15. Marie-Louise siger:

  Jeg har et eller andet med neglelak. Når verden går mig imod, så hjælper det med en ny farve på neglene. Så jeg ville da helt sikkert vælge sådan en. Eller to? Og din nye mascara lyder også som noget mine øjne ville sætte pris på. Og så er der alt det andet, som også frister. Uh, svært at vælge. Og der er faktisk ret tomt i kosmetikpungen pt. 🙂

 16. FrøkenDN siger:

  Wauw der er mange lækre ting derinde! Jeg er vild med Youngblood naturlig lip shine, neglelakkerne fra Honeybee og en helt masse andet. Kunne nemt bruge et gavekort:)

 17. lotte r. siger:

  Det lyder som en fabelagtig butik med et godt koncept! Og neglelakken ville helt sikkert ryge i kurven – har et sæt drenge, der endnu er helt pjattede med at få stadset neglene op 🙂

 18. Birgitte S siger:

  Jeg har et flip med neglelak, og det skader da ikke, at det ikke er giftigt! Jeg har hidtil prøvet at fortrænge det, men det er jo noget skidt, jeg ved det godt. Så negelak til mig, please!

 19. Eva siger:

  Neglelak og mascara – åh og øjenskygge… det er jo det jeg bruger til daglig, ligner en gris uden makeup, sådan er livet når man er velsignet med farveløse øjenvipper.. Og hvilken fest ville det ikke være ikke at skulle smøre skidt og møg i hovede, negle og øjne 🙂

 20. Kira siger:

  En af de superfine blush’es – til de blegehvide danske kinder…

 21. Kirsten siger:

  Mangler stadig at finde den ansigtscreme, som kan tilfredsstille mig, så vil prøve rosencremen. Og så springer jeg også på neglelak til Storforbrugeren, der pt ligger i den anden ende af sofaen. -Og som har indtaget køleskabet efter at have set et afsnit af Kender du Typen vist nok med Gun-Britt, som havde fyldt sit køleskab op med neglelakker.

 22. Eva T siger:

  Neglelak og mascara:-)

 23. Øj, jeg tror da nok lige jeg vil ha sårn en mascara! Og neglelak! Lad mig vinde!

 24. Kira siger:

  Uh! der er så meget jeg ville købe. Og har allerede fået fingre i nogen af delene men kunne virkelig godt tænke mig at prøve Organiqs Økologisk Ansigts Pudder. Især her om sommeren hvor man skal på ferie og pudder rigtig synker ind i huden ville det være rart at have en økologisk en.Samtidig ville jeg elske at eje Organiqs Økologisk Foundation, og neglelak og argh! Kunne jo blive ved!!

 25. Åhhh..Pragtfuld give-away…ØKO rules og skulle heldet være ude skal jeg have mig en af de lækre foundations her…Krydser fingre…;O)

  http://www.rawmakeup.dk/organiqs-okologisk-foundation.html

 26. Frederikke siger:

  Mascara og makeup-børste (og alt det andet)

 27. Mette siger:

  Hear me raw!

  🙂 Mette

 28. Lis siger:

  Uh, det ville jeg gerne vinde. Jeg ville vælge en neglelak og måske lidt øjenskygge. Man kan aldrig få for mange øjenskygger 😉

 29. Rikke siger:

  Se det var en fantastisk butik at linke til! Både neglelak, læbestift og mascara uden skidt og møg. Tak for det.

 30. Julie siger:

  Jeg løb tør for min ellers ret fantastiske og trofaste blush for over et år siden. Den var fra Tromborg og farven hed vist Peach Puff og jeg savner den men jeg har simpelthen ikke haft råd til en ny. Det har jeg stadig ikke. Så hvis jeg vandt ville jeg investere i en creme blush fra Youngblood. Jeg har ikke helt besluttet om det skulle være Tropical Glow (lyder alligevel ret eksotisk for en blegfis som mig) eller Pink Cashmere. Lyder blødt og pænt!

 31. Ida Marie siger:

  Jeg ville vist få behov for at bruge for lidt mere end gavekortet kunne dække. Men lak, mascara og concealer skulle med hjem. Og så ville jeg benytte lejligheden til at få tyndet lidt ud i noget af det usunde skidt, jeg ikke har haft råd til at smide ud..

 32. lovisen siger:

  Sikke en lækker side .. Jeg er lidt forelsket i en lipgloss fra youngblood , og kunne det også være fedt at prøve neglelakken, ville være skønt hvis den holder….

 33. Tina siger:

  mascara! lidt kedeligt, mest vigtigt.

 34. Superskurk° siger:

  Det må da bestemt være mig der skal vinde…… Har tilmeldt mig nyhedsbrevet og trykket synes godt om på Facebook

 35. Malene siger:

  Ih…det er lige noget for mig. Jeg er bestemt med:)

 36. Jeg ville elske noget ikke-giftigt stads til min datters (og mine) negle 🙂

 37. M siger:

  Åh det gad jeg godt 🙂 Ville købe neglelakker for alle kronerne!

 38. sanne siger:

  Sikke et dejligt sted. Jeg har allerede forelsket mig meget i produkter fra youngblood, så det ville blive det hvis jeg vandt…..håber!!!! ;o) kh Sanne

 39. Tante Grøn siger:

  Pragtfuld Giveaway. Jeg ville helt sikker købe Youngblood Luminous Creme Blush – kan slet ikke beslutte farven, de er så fine.

 40. Lene siger:

  Åh hvor lækkert! Jeg ville købe mascara, mangler noget der ikke irriterer sarte øjne. Eller måske neglelak.

 41. cuzanne siger:

  Jeg vil gerne blive fri for kemiske stoffer på min hud. Tilmeldt mig på konkurrence!

 42. Knudsen siger:

  Uhm….lækkert !! Elsker sådanne produkter.
  Jeg vil nok købe øjenskygge 🙂

 43. Astrid siger:

  Jeg er med!

 44. Maria Kryger Andersen siger:

  Min datter på 9 og jeg elsker neglelak !!! : )

 45. Katrine siger:

  Sikke en lækker konkurrence. Skulle man være så heldig at vinde, ville jeg nok investere i et lækkert produkt fra Dr. Hauschka, som jeg er ret forfalden til. Eller alternativt en god mineralpudder fra Youngblood.

 46. Marie siger:

  Helt klart den lækre honey bee neglelak – har kun 2 af farverne, det er da ikke nok når vi er 3 piger i huset ;0) Vil også prøve en mascara (Har mirenesse i tankerne) næste gang der skal indkøbes – gerne med et tilskud på 250 kr ;0)

 47. Lykke siger:

  Jeg må bare shoppe amok i alle produkterne – Min plan er nemlig, at gå 100% over til økologiske produkter

 48. Deborah siger:

  Noget Dr. Hauschka Lipgloss og læbestift af en slags.

 49. Anne Sofie siger:

  Har før i tiden, næsten været “afhængig” af neglelak, men siden jeg blev gravid og nu hvor jeg ammer,så har mine negle ikke set skyggen af lak, så jeg ville vælge en neglelak 🙂

 50. Marie-Louise siger:

  Jeg er selv ivrig kunde hos Rawmakeup.dk! Mit absolut yndlingsprodukt må være mineralfoundationen fra Honeybee Gardens. Den ligger som den skal/dækker det der skal dækkes, og ser samtidigt ganske naturlig ud – desuden fås den til næsten ingen penge! Fantastisk. Må dog også lige nævne de økologiske læbestifte fra Organiqs. Smukke, naturlige farver, og igen – til billige penge! YES!

 51. Maria siger:

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig en neglelak eller to til jeg skal giftes her den 25. august, så det gavekort ville være helt perfekt. 🙂

 52. Nora siger:

  Neglelakken. Når man begynder at tænke på at blive gravid og er kæmpe neglelaks freak, skal man finde nogle gift fri alternativer

 53. vibeke korteggard siger:

  uha de har mange lækre produkter i den netbutik ….kunne godt bruge en ny mascara eller læbestift 🙂

 54. Camilla TW siger:

  Oooh lækkerier…. Jeg mangler en ny mascara så det vil jeg bruge gavekortet på;)

 55. Klejs siger:

  Oj… Hvis jeger heldig, så enten Honey Bee Garden naturlig mascara eller mineresse mascara som jeg har gode erfaringer med.

 56. Rikke Bisgård Sørensen siger:

  Helt sikkert denne flotte øjenskyggepalette! Så flotte farver, som ville gøre mig sommerglad hele året rundt:)

  Mvh Rikke

 57. LeahDH siger:

  Må hellere smide et kommentar så jeg også kommer med i trækningen. 🙂 Har lige opdaget Rawmakeup for nogen dage siden og er så lykkelig over at have fundet sådan en fantastisk makeup shop! Jeg er totalt naturpige og er lige blevet hooked på Dr Hauschka produkter… det er bare noget af det bedste. Og så glæder jeg mig til at prøve noget neglelak fra Rawmakeup også — har længe holdt mig fra neglelak pga. alt det skidt der er i det, og vidste ikke at der fandtes sådan nogen gode produkter som f.eks. Honeybee. Lyder lækkert!!

 58. Sara siger:

  Øj hvor lækkert. Der er mange lækre ting. Jeg kunne rigtigt godt tænke mig at prøve Youngblood Lash Prime – og så lyder det fantastisk med “ugiftig” neglelak 🙂 Det vil især min datter Selina sætte pris på!

 59. Louise siger:

  Neglelak, neglelak, neglelak! Og så kunne jeg i det hele taget godt tænke mig at stifte nærmere bekendtskab med Honeybee Gardens-produkterne – den pris er jo næsten for god til at være sand 🙂

 60. Hanne Roulund siger:

  Jeg er rigtig glad for Acqurella neglelakkerne. Det er skønt at kunne tage neglelak af og på uden at det stinker. Skal helt sikkert have nogle flere farver.

 61. The CityGirl siger:

  Stik mig det gavekort! Jeg skal prøve nogle af deres puddere!

 62. Jane siger:

  Jeg er lidt bange for kemi, så det er måske oplagt for mig at prøve disse fine produkter.

 63. Kristina K siger:

  Jeg ville absolut vælge Mirenésse Secret Weapon Mascara som en anden blogger, nemlig den formidable Ib, roser til skyerne her :http://www.ibbyheart.com/5/category/mirenesse%20mascara/1.html

 64. Julie siger:

  Gitte vil også være med, men kan ikke kommentere.

 65. Okkeda – ville bruge gavekortet på de vandbasede neglelakke – eller måske en mineralfoundation fra Honey Bee Gardens.

 66. Julie siger:

  Lukket for kommentarer herfra, jeg er i gang med at trække lod! Vinderen får direkte besked.

Der er lukket for kommentarer.