Om mig

Jeg hedder Julie og jeg skriver fordi jeg kan lide det. Jeg kan godt lide, at du læser med og jeg elsker hvis du kommenterer, men det er ikke Giro 413 det her og jeg skriver som jeg selv vil, fordi jeg vil. Jeg er en eventyrlysten tryghedsnarkoman, med hang til dyre tasker og billige grin.
Jeg startede med en dagbog på nettet i 2003, da jeg ventede min ældste datter Klara. Senere opdagede jeg blogs og konverterede til sådan en. Det har jeg ikke fortrudt. I 2008 kom der en datter mere til, Agnes. Og deres far, Kristoffer, er her også stadigvæk.

Jeg er uddannet bibliotekar og har arbejdet som børnebibliotekar siden 2001. Jeg elsker det.

Min blog er en dagbog til mine børn og mig selv. Så vi kan huske, hvordan det var da de var små. Den er en form for bagvendt selvbiografi, som skrives mens den leves. Nogen gange anmelder jeg bøger eller kaffemaskiner eller forærer ting væk i samarbejde med andre. Nogen gange brokker jeg mig, nogen gange er jeg kedelig, lykkelig, sur, glad, irriteret, sjov, undrende eller ligeglad.

Hvis du vil spørge mig om noget eller bede mig teste dine diamantsmykker, så send mig en mail på thejulesrules @ gmail . com

20 svar til Om mig

 1. fabriciuscom siger:

  skøn blog – sikken en fin idé ifht. dine børn. Det er da superhyggeligt. Jeg har en søn på 11½, så ikke så lille mere – men alligevel – små er de altid i vore hjerter 🙂

  Fandt denneher søde køleskabs magnet hos min boghandler forleden : “Mødre holder deres børn i hånden for en tid, men i deres hjerte for evigt”
  Måske du kan bruge den her på bloggen?

  Har iøvrigt lige posted et indlæg om, hvordan man/jeg lærer sprog fra førskolebørn. Er uddannet lærer og nørder med sprog, kommunikationssignaler, konstruktiv dialog og sproglige finesser for både børn og voksne på min blog, som hedder “komklartigennem”.

  Du er velkommen til at kigge forbi. Fandt din blog på forsiden her hos WordPress 🙂

 2. mette siger:

  Jeg læste din dagbog på ND dengang jeg i 2003 blev gravid første gang, og så har jeg ellers bare fulgt med dig videre… Synes du skriver fantastisk. Meget underholdende blog 🙂 Kh Mette, Århus

 3. ibenwermuth siger:

  Hej 🙂 Hvor ser den fin ud din blog! og rigtig fed ide omkring det med dine børn.
  Jeg er selv lige startet med at blogge (faktisk i dag) og håber også det er noget jeg vil komme til at holde af og noget som andre vil kunne lide at læse. Jeg vil helt sikkert følge med på din blog og få noget inspiration! Kig gerne forbi min blog som også handler om alt godt fra hverdagen 🙂

 4. Trine Bach siger:

  Jeg var ligeledes en ND juni 2003 og sprang med på blogbølgen dengang. Læste flittigt dine indlæg og følte jo, som så mange andre, at jeg kendte dig 😉
  Nu er jeg vendt tilbage til denne skønne verden og syntes jeg ville søge, om du stadig befandt dig her – minsandten. Takker for den skønne læsning 🙂
  /Trine, Aarhus

 5. Helle siger:

  Jeg elsker den måde du skriver på, følger trofast med, det er som at blive beskrevet af en ukendt i mit liv, haha, mange samme tanker og oplevelser, og tak for introduktionen til Twiligthuniverset, nu er mit liv fuldendt, indtil næste film.. haha..

 6. Eva siger:

  hejsa! det er foerste gang jeg laeser din blog. jeg bor (og er opvokset) i italien, min far er italiener, min mor er dansker. jeg har en soen paa 2 1/2 aar og venter barn nr. 2 til maj. vi laeser tit danske boerneboeger sammen og snakker dansk ind i mellem, saa jeg glaeder mig til at laese det du skriver baade som mor og boernebibliotekar! 🙂 venlig hilsen fra palermo

  • julesrules siger:

   Hej Eva og velkommen til 🙂 Jeg fik godt en mail den anden dag om, at der var en tilmelding fra Italien og så tænkte jeg, nå nå, hvem er mon det? Og det var så dig. Hvor hyggeligt! Jeg håber, du kan bruge mine indlæg til noget, men ellers må du bare spørge, hvis der er noget om børnebøger f.eks.

 7. Dejlig lige til og personlig blog Julie. Glad for at jeg kiggede forbi 🙂 God jul og nytår. Kh Nina

 8. Maria siger:

  Fed blog! Du skriver dejligt, det nærer min semantiske hang for tekster. Fx fuldmåne-indlægget, haha herligt! Eller når du på en måde fortryder børnefødselsdagsgæsterne — totalt relaterbart!! Elsker ægthed og så når det er skrevet sofistikeret som her, ah det er cool.
  Hilsner fra en tilfældig læser -)

 9. N. Jensen siger:

  Hej Julie.
  Har fulgt din blog i flere år, men er som regel ret passiv ifht kommentarer. Og derfor har jeg også lidt svært ved at sende den her forespørgsel og har fuld forståelse for, hvis du ikke samler den op. Men jeg kunne godt tænke mig nogle gode boganbefalinger til en 10 årig pige. Hun har læst en del og vi og det lokale bibliotek er ved at løbe tør for ideer. Hun har f.eks læst alle Ole Lund Kirkegardbøgerne, en masse af Lindgren, Reuter og Lene Kaaberbøl, hun har netop læst hele Potterserien for 2. gang, og har derudover læst adskillige heste og venindeserier. Har du nogle ideer og var det måske en ide til et blogindlæg?

  Mvh N. Jensen

  • julesrules siger:

   Kære N. Jensen.
   Tusind tak for din kommentar. Jeg er glad for, at du har fulgt med i så mange år, og synes det er alletiders at du spørger om bøger.
   Det er en rigtig god ide, til et blogindlæg, og jeg vil tage det med på arbejde i morgen, og se, hvad jeg kan finde på. Jeg kan ikke garantere at jeg kan foreslå noget hun ikke allerede har læst – det er svært med de bogslugere i den alder. Jeg kan godt huske, da jeg selv begyndte at støve rundt i voksenafd. fordi jeg havde læst alt ovre i børneafd.
   Kh Julie

 10. Christina siger:

  Hej, er ny læser men er faldet for dig. Egentligt ledte jeg efter en blogs og fængselsenker.. For det er jeg selv. Fandt ingen, så måske skulle jeg starte en, hahahaha.
  Knus Christina

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s